• Geri dön

  • 171 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 248 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler:

Biscolata Stix Love Edition Vişneli ve Biscolata Mood Kova

Biscolata, Sevgililer Günü’nü iki yeni lezzet konseptiyle karşılamaya hazırlanıyor. 14 Şubat’a özel olarak hazırlanan benzersiz şekilli Biscolata Mood Kova XXL ve en büyük halinde tek pakette sunulan Biscolata Stix Love Edition Vişneli XXL sadece Migros’ta satışa sunuluyor.

Biscolata, Sevgililer Günü’ne özel Limited Edition ambalaj ve konseptiyle hazırlanan ve 14 Şubat kutlamalarına benzersiz bir dokunuş katacak iki özel lezzet sunuyor. Sevgililer Günü’nün romantik atmosferinde ağızları tatlandıracak bu lezzetler sadece Migros’ta…

Bitter çikolata ile vişne parçacıklarının mükemmel uyumunu bir araya getiren Biscolata Love Edition Vişneli XXL, 3 vişneli Stix kutusunu aynı pakette birleştiriyor ve uzun Stix kutusu içerisinde yer alıyor.

Benzersiz şekilli Mood bisküvisi de Sevgililer Günü’ne özel ürün konseptiyle, Special Edition Mood Kovası içerisinde 10 küçük birim paketlerde lezzet hazzını paylaşmak isteyenleri bekliyor. Biscolata Mood Kovası, her ısırıkta arzuların ötesine geçiren bir lezzet deneyimi sunuyor.

Biscolata Mood, aşık olduğunda “ISIR”.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL