• Geri dön

  • 692 Görüntülenme

  • 52 Haber

  • 119 İşletme görüntülenme


Türk Ytong 55. Yılını Gururla Kutladı 
Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu, gazbeton üretimde dünya lideri Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü yönetim merkezinde ve fabrikalarında düzenlediği törenlerle kutladı. 

Şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği etkinliklerde uzun yıllar Ytong'a hizmet veren çalışanlar kıdem ödülleri ile onurlandırıldı. İstanbul’daki Yönetim Merkezi’nde düzenlenen törende konuşma yapan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar ve Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulundu. 2018 yılında büyük atılımlara, önemli değişikliklere imza attıklarının altını çizen F. Fethi Hinginar, geride bırakılan 55 yılın özveri, emek ve başarılarla dolu olduğunu belirtti.

“Geleceğe emin adımlar ile yürüyoruz…”
Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar törende yaptığı konuşmada “Türk Ytong olarak bundan 55 yıl önce Pendik fabrikamızda başlayan ve bazen sevinç, bazen hüzünle, bazen zorluklar ama çoğunlukla başarılarla dolu yolculuğumuzun bugün geldiği nokta hepimizde ayrı bir heyecan yaratıyor. Bildiğiniz gibi 55’inci yılımızı dünyanın en büyük Ytong üretim merkezi olan Dilovası tesisimiz ile taçlandırdık. Türk Ytong ailesi büyük bir ailedir. Geleceğe doğru attığımız emin adımların, Türk Ytong’u daha da yücelteceğini ve nice başarılar kazandıracağına inanıyorum”’ dedi.

“Başarılarımız yükselerek devam edecek…’’
Törende konuşan Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, “Türk Ytong 55 yıldan bu yana köklü kültür oluşturmuş ve bu kültürü inovatif ürünleri ile birleştirmiştir. Yeniliklerimiz, sektöre kattığımız değerler bu köklü kültürün ürünüdür. Bu durumun 2019 yılında da yükselerek devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL