• Geri dön

  • 578 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 194 İşletme görüntülenme


Tavuk Dünyası aynı günde
3 cadde restoranı birden açtı
Tavuk Dünyası, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki konuklarını açtığı 
yepyeni restoranlarında ağırlamaya devam ediyor. 
Tavuk Dünyası yılın sonuna doğru aynı günde İstanbul, İzmir ve Sivas’ta tamamı cadde üzerinde olacak şekilde, 3 yeni restoranının birden kapılarını konuklarına açtı. 
Böylece Tavuk Dünyası cadde şubelerinin sayısını da 41’e taşıdı. 

Tavuk Dünyası, 2018 yılı hedefleri kapsamında yeni şube yatırımlarını kesintisiz bir şekilde sürdürerek farklı şehirlerde ve semtlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Türkiye’nin doğusundan batısına farklı şehirlerde 3 yeni restoranının kapılarını aynı günde açarak konuklarını ödüllü lezzetleriyle buluşturdu.


Tavuk Dünyası, tamamı cadde üzeri restoranı olan yeni şubelerini sırasıyla İstanbul, İzmir ve Sivas’ta hizmete açtı.İstanbul’da Ümraniye Alemdağ Caddesi, İzmir’de Girne Caddesi ve Sivas’ta da İnönü Bulvarı üzerinde açılan Tavuk Dünyası’nın bu 3 yeni restoranının tamamı, bulundukları semtlerin en yoğun sosyalleşme noktası olarak dikkat çeken caddeleri üzerinde açıldı. Tavuk Dünyası bu yeni şubeleriyle birlikte İstanbul’da 65., Sivas’ta 2., İzmir’de ise 10. restoranını açmış oldu.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, yılın son günlerinde bile restoranlarına yenilerini eklemeyi sürdürdüklerine dikkat çekerek: açılan yeni şubeleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Tüm yıl boyunca Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her bölgede yeni şubeler açarak lezzet noktaları haritamızı ciddi anlamda büyüttük. 2018’in şu son günlerinde de aynı günde 3 farklı şehrimizde 3 yeni restoranımızı birden açarak konuklarımızı ağırlamayı devam ediyoruz. Hangi semtte veya bölgede olursa olsunlar; konuklarımızın bir yemek arası vermek istediğinde, mutlaka bir Tavuk Dünyası restoranına ulaşmalarını sağlamak için farklı semtlerde yaygınlaşmamızı sürdürüyoruz. Yılın son gününe kadar Türkiye’nin çeşitli il ve bölgelerinde şubelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğimizi de heyecanla ifade etmek isterim.”

Tavuk Dünyası açtığı bu restoranlarla Türkiye’de 43 ilde toplam 177 restorana ulaştı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL