Geri dön
1.236 Görüntülenme
30 Haber
227 İşletme görüntülenme
Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Eskişehir’de açılan yeni restoranlarıyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin en modern şehirlerinden biri olarak dikkat çeken Eskişehir’de bundan sadece birkaç ay önce ikinci restoranımızı Espark AVM’de açmıştık. Gerek sahip olduğu renkli ve kaliteli sosyal yaşamı gerekse de lezzet konusunda seçici bir tüketici profiline sahip olan Eskişehir’de, 2019’un hemen başında 3. restoran yatırımızı yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Eskişehirli yatırımcılarımıza da Eskişehirli misafirlerimize de bizlere gösterdikleri bu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”
Tavuk Dünyası’nın Eskişehir Doktorlar Caddesi’nde kapılarını açan yeni restoranıyla birlikte Türkiye’deki toplam şubesi sayısı da 184’e ulaşmış oldu.
Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller
Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.
Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.
Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.
Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.
3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.