• Geri dön

  • 115 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 195 İşletme görüntülenme


Tavuk Dünyası 2022 büyüme hedefi kapsamında yatırıma devam ediyor.

10 YENİ RESTORAN AÇTI, YENİ ŞUBE AÇILIŞLARI YOLDA

Tavuk Dünyası, mart sonu itibarıyla 10 yeni restoran açılışını tamamlayarak 260 restorana ulaştı. Planladığı yatırım takvimini uygulamaya alan şirket, senenin devamında planlanan açılışlarına hız kesmeden devam etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “Yeni yatırımlarımızla restoran sayımızı 260’a çıkardık. Hedef en kısa zaman bu rakamı 300’e ulaştırmak. Ülkemize güvenerek yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz” dedi.

Ekonomideki hareketlilik açısından büyük önem arz eden yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren Tavuk Dünyası, 2022’ye hızlı ve güçlü bir başlangıç yaptı. Mart sonu itibarıyla 10 restoran açılışına imza atan şirket, Türkiye’nin dört bir yanında, 52 şehirde 260 noktada tüketiciyle buluşuyor. Son olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, Sakarya ve İzmir’de açılan yeni restoranlarıyla istikrarlı büyümesini sürdüren şirketin yatırım takviminde hız kesmeden devamı gelecek yeni restoran açılışları yer alıyor.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “2021 yılını, hedeflerimize ulaşarak ve pandeminin sektörümüzde yarattığı etkileri bertaraf ederek sonlandırmıştık. 2022 ilk çeyrekte 10 restoranımızın yatırımını tamamladık. İkinci çeyrekte büyümemize ivme kazandırarak, yıl sonuna kadar hedeflediğimiz restoran açılış sayısına ulaşacağız. Kuruluşumuzun onuncu yılını yeni yatırımlarla taçlandıracağız. Ayrıca bin kişilik ek istihdam yaratacağız” açıklamasında bulundu.

Tavuk Dünyası yeni yatırım planlarıyla 4 bin kişilik istihdam kapasitesini 5 bine ulaştıracak. Geçen yıl Kıbrıs’ta da ilk restoran açılışını gerçekleştiren marka, yurtdışında ise Gagawa markasıyla büyümeye devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL