• Geri dön

  • 535 Görüntülenme

  • 44 Haber

  • 888 İşletme görüntülenme


TAB Gıda güvencesiyle hayatın en lezzetli dilimini sunan Sbarro®, Ramazan Ayı’na özel sadece paket serviste geçerli kampanyası ile kişi başı 24,90 TL’ye pizza severlere hem avantajlı hem de doyurucu bir teklif sunuyor.

İtalyan lezzetlerinden vazgeçemeyenlere müjde! Birbirinden enfes İtalyan lezzetlerini misafirleriyle buluşturan Ramazan Ayı’na özel hazırladığı paket serviste geçerli olacak leziz, doyurucu ve ekonomik “İftar Menüsü” ile Sbarro®, pizza severleri buluşturuyor ve sofraları şenlendiriyor!

İştah açıcı olduğu kadar, doyurucu içeriğiyle de lezzet gurmelerinin vazgeçilmezi haline gelen Sbarro®, istenilen kategoriden seçilen 3 küçük boy pizza ve 1 LT içeceğin yanı sıra 3 sufleden oluşan İftar Menüsü ile 74,70 TL’ye paket serviste satışa sunuluyor. Lezzeti, doyurucu içeriği ve fiyatı ile İftar Menüsü pizza tutkunlarının Ramazan ayında da vazgeçilmezi olacak.

Tazelikten ve kaliteden ödün vermeyen Sbarro®, efsane pizza çeşitlerini de tüm restoranlarında misafirleriyle buluşturuyor. Sbarro® ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.sbarro.com.tr web sitesinden ya da Facebook /SbarroTurkiye adresinden ulaşabilirsiniz.

TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor
Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve lezzet severlerin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, koronavirüse (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. İlk günden itibaren #evdek®al hareketini destekleyen ve birçok uygulamayı hayata geçiren TAB Gıda, Tıkla Gelsin® yenilenmiş mobil uygulaması veya www.tiklagelsin.com web sitesi üzerinden, Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ile hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında hem görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Sipariş uygulamaları üzerinden 'Siparişimi Kapıya As' ve 'Temassız Teslimat' seçeneğiyle sosyal mesafe kuralına uyulurken, tüm paket servis siparişlerinde kullanılan ’Güvenli Paket' uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınarak en sağlıklı şekilde teslimatı gerçekleşiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL