• Geri dön

  • 645 Görüntülenme

  • 44 Haber

  • 888 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes®, paket serviste geçerli aile boyu hem doyurucu hemde uygun fiyatlı menü seçenekleri ile en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. 3’lü Popchicken Menü ve Evden Çıkarmayan Kova’dan oluşan kampanya menüleri ile sevilen Popeyes® lezzetleri en güvenli şekilde kapınıza kadar geliyor.

Eşsiz tarifleriyle geleneksel lezzetleri birbirinden özel tatlarla birleştiren Popeyes® #evdekal’an lezzet severleri mutlu edecek 3 kişilik kampanya menüleri hazırladı. Lezzetiyle, uygun fiyatıyla en sevdiğiniz Popeyes® lezzetleri şimdi güvenle kapınızda!

3 kişilik kampanya menüleri kapsamında, 3 Adet lezzeti sınır tanımayan Popchicken, Mega Boy Patates, 10’lu Soğan Halkası, 3 Adet 300ml Ayran sunan 3'lü Popchicken Menü kişi başı 9.95 TL’ye lezzet tutkunları ile buluşuyor.

Tavuk severleri evde de yalnız bırakmayan Popeyes®’ın, iştahları kabartan çıtır çıtır lezzetleri bir arada sunduğu 3 Kişilik Evden Çıkarmayan Kova ise 27 Adet Nuggets, 6 Adet Kanat, 3 Biscuit, Mega Boy Patates, 10’lu Susamlı Soğan Halkası ve 3 Adet 300ml Ayran ile kişi başı yalnızca 14,95 TL’ye sipariş verilebilecek.

Tavuk severler, TAB Gıda markalarını kapsayan hızlı servis platformu Tıkla Gelsin® ile Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden güvenli bir şekilde sipariş verilebilecek.‘’Tıkla Gelsin®️’’ hizmetiyle mobil olarak ödeyebilir, sipariş uygulamaları üzerinden ‘’Siparişimi Kapıya As’’ ve ‘’Temassız Teslimat’’ seçeneğiyle güvenle teslim alabilirsiniz.

Popeyes® ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.popeyes.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL