• Geri dön

  • 740 Görüntülenme

  • 44 Haber

  • 888 İşletme görüntülenme


“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, sevdiklerinin yeni yılını tatlı bir sürprizle kutlamak isteyenler için birbirinden lezzetli yılbaşı kutularını sunuyor. Kahve Dünyası, özel tasarımlarıyla olduğu kadar zengin içerikleriyle de dikkat çeken yılbaşı kutuları ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenleri Kahve Dünyası mağazaları ve www.kahvedunyasi.com’a bekliyor.

Yeni yıla girerken sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, Kahve Dünyası’nın özel tasarımlı yılbaşı kutularıyla tatlı bir sürpriz yapıyor. Yeni yılın ruhunu yansıtan tasarımlarıyla dikkat çeken Kahve Dünyası yılbaşı kutuları, lezzet dolu zengin içerikleriyle kalpleri çalıyor. İçinde dünyanın en iyi çikolatalarının orijini olan Gana ve Fildişi Sahilleri’nden toplanan birinci sınıf kakao çekirdeklerinden hazırlanan eşsiz çikolatalar, drajeler ve leziz içeceklerin yer aldığı büyük ve küçük olmak üzere iki ayrı alternatifi bulunan yılbaşı kutularının tadına doyulmuyor.

Özel yılbaşı kutuları, Kahve Dünyası mağazalarının yanı sıra online satış mağazası www.kahvedunyasi.com adresinde de satışa sunuluyor. Kahve Dünyası’nın online satış mağazasından saat 12.00’ye kadar verilen hediye siparişleri, hijyen standartlarına uygun şekilde paketlenerek İstanbul içinde aynı gün adrese, diğer şehirlerde ise aynı gün kargoya teslim ediliyor.

Tadına doyulmaz bir armağan seçin
Kahve Dünyası’nın büyük yılbaşı kutusunda Gaziantep’in boz fıstığı ve yüzde 100 gerçek çikolatayla üretilen el yapımı Roche, hindistan cevizi veya kakao kaplı, bitter ya da sütlü çikolata dolgulu Trüf, bitter veya sütlü yumuşacık dolgusunun lezzeti fındık, Antep fıstığı veya frambuaz ile katlanan Lavi Silindir Kutu, taze ve çifte kavrulmuş fındıktan üretilen El Yapımı Fındık Kreması, doğal turna yemişi meyvelerinin kurutulup çikolata ile kaplandığı Frutibon Cranberry, yoğun Antep fıstığı ve fıstık ezmesi içeriğiyle klasik gofretlerin çok ötesinde bir tat sunan Gofrik’in yanı sıra salep, sıcak çikolata ve orta kavrulmuş Türk kahvesi yer alıyor. Küçük Yılbaşı Kutusu’nda Spesiyal Çikolata, Lavi Küp Kutu, taptaze fındık tanelerinin çikolatayla kaplanmasıyla üretilen Sütlü Fındık Draje, sütlü ve çikolatayla kaplı bisküvili atıştırmalık Bonte, Gofrik, salep, sıcak çikolata ve orta kavrulmuş Türk kahvesi bulunuyor. Yılbaşı özel kutusunda sunulan Lavi’nin ise 1 kg çanta, 600 g çam kutu, 500 g karışık poşet, 400 g silindir kutu ve 250 g küp kutu olmak üzere beş farklı alternatifi bulunuyor.

Hediyeniz çocukların yüzünde gülücük olsun
Kahve Dünyası’nın “Bu Dünya Hepimizin” platformu kapsamında sunduğu sosyal sorumluluk kutuları da yeni yıla girerken hem sevdiklerinizi hem de çocukları mutlu ediyor. Kahve Dünyası’nın Darüşşafaka Cemiyeti, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile ortak projesiyle sosyal sorumluluk kutularından elde edilen gelir bu vakıflara bağışlanıyor. Çocukların hayallerini yansıtan resimlerle süslenen sosyal sorumluluk kutuları lezzet dolu içerikleriyle dikkat çekiyor.

Darüşşafaka Sürpriz Kutusu’nda orta kavrulmuş Türk kahvesi, çikolata kaplı fıstıklı lokum, Lavi, Frutibon Cranberry, kaşık çikolata; KAÇUV Çikolata Kutusu’nda trüf çikolata, fındık draje ve Frutibon Cranberry, AÇEV Çikolata Kutusu’nda lokum, trüf ve spesiyal çikolata; Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Kutusu ise çikolata kaplı badem ezmesi, Bonte, trüf ve spesiyal çikolata bulunuyor. Yine çocukların çizdiği desenlerin yer aldığı Darüşşafaka ve Koruncuk Vakfı kupaları da sevdiklerinizin bütün yıl boyunca keyifle kullanabileceği bir hediye alternatifi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL