• Geri dön

  • 870 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 2.394 İşletme görüntülenme


Yeni Lipton Vitaminli Çaylar, günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı lezzet dolu ve canlandırıcı bir kupa bitki ve meyve çayı ile desteklemeniz için, üç farklı lezzetiyle karşınızda!

Lipton, tüketicilerin farklı lezzet arayışlarını ve fonksiyonel ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmak üzere yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarınızı lezzetli yoldan almanıza yardımcı olan yeni B6, C ve D Vitaminli Bitki ve Meyve Çayları raflarda yerini almaya başladı.

Mate yapraklarının lezzetiyle, enfes elma ve keskin tarçın kokusunun yenileyici karışımını içeren Lipton B6 Vitaminli, Selenyumlu ve Ginsengli Bitki ve Meyve Çayı, ekinazyanın çiçeksi kokusunun yoğun limon ve aromatik portakal tadıyla harmanlandığı Lipton C Vitaminli ve Çinkolu Bitki ve Meyve Çayı ve yaban mersini ve ahududunun tatlı lezzeti ve uyumuyla güçlenen Lipton D Vitaminli Bitki ve Meyve Çayı iyiliği bardağınıza ulaştırmaya geliyor.

Bir bardak tarifine göre hazırlanmış Lipton Vitaminli Çay’ın içerdiği vitamin ve mineraller, ortalama bir yetişkin kişinin günlük ihtiyacının %15ini karşılamaya yetiyor.

Üstelik Lipton Vitaminli Bitki ve Meyve çayları serisi, çayın suyla temas alanını artırarak daha iyi demleme sunan, bitki bazlı ve doğada çözünebilen piramit çay keselerinde sunuluyor.

*Endüstriyel kompost edildiği takdirde

Tavsiye edilen satış fiyatı;

Lipton Vitaminli Bitki ve Meyve Çayı; 14.90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL