• Geri dön

  • 987 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 2.393 İşletme görüntülenme


Ruffles, Migros ve “Kızlar Sahada” ortaklığıyla, Türkiye’nin geleceği ve kadın futbolunun gelişimine fayda sağlarken çevre için de sürdürülebilir bir proje ile futboldan bir iyilik gücü oluşturuyor.

Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo portföyünün gözde gıda markası Ruffles, Türkiye'deki tüketicileri, 31 Mayıs'a kadar seçkin Migros mağazalarında işaretli kutularda boş Ruffles ambalajlarını iade etmeye davet ediyor.

Cinsiyet eşitliği alanında da perakende sektörüne öncülük eden Migros ve Ruffles güçlerini birleştirerek, kadınların toplumda her alanda yer alabilmelerine güçlü katkılar sunmaya devam ediyor. Futbolda toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyen ve kadınların futbol aracılığıyla güçlenmesine katkı sağlayan “Kızlar Sahada” ile ortaklaşa geliştirilecek sürdürülebilir futbol sahasının yapımında kullanılmak üzere cips ambalajları yıkanıp, sıkıştırılarak geri dönüştürülecek. Önümüzdeki haftalarda elde edilecek sonuçlar ile proje, kadın futbolunu ve yerel topluluğu güçlendirirken çevre üzerinde de olumlu bir etki yaratacak gibi görünüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL