• Geri dön

  • 1.678 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 2.394 İşletme görüntülenme


Lay’s’in marka yüzü Demet Evgar ve ünlü Şef Danilo Zanna birlikte Lay’s Fırından mutfağında “Mor haşhaş taneli çıtır tavuk” yaptı. Renkli görüntülere sahne olan çekimde Demet Evgar ve Danilo Zanna eğlenceli anlar yaşadı. Lay’s Youtube kanalında yayınlanacak olan videonun büyük beğeni toplaması bekleniyor.

Ünlü oyuncu Demet Evgar ve ünlü şef Danilo Zanna, Lay’s Fırından’ın yeni ürünü için mutfağa girdi. Demet ve Danilo, Lay’s Fırından Haşhaş Taneli ve Kırmızı Biberli’den esinlenerek “Mor haşhaş taneli çıtır tavuk” yaptı. Demet ve Danilo eğlenceli yemek yapma faslının ardından Lay’s Fırından ile birlikte tadım yaparak çekimi sonlandırdılar.

Demet Evgar konuyla ilgili olarak; “Mutfakta olmayı, yeni lezzetler denemeyi ve sevdiklerimle birlikte uzun sofralar paylaşmayı çok seviyorum. Danilo ile birlikte Lay’s Fırından Haşhaş Taneli ve Kırmızı Biberli için mutfağa girdik ve fırından bir lezzet hazırladık. Bu süreçte Danilo’ya eşlik etmek ve pesto sosu yapmak çok keyifliydi” dedi.

Danilo Zanna ise, Demet Evgar’la yemek yapmanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyerek şunları ekledi: “Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Demet mutfakta da ne kadar başarılı olduğunu gösterdi, umarım izleyicilerde bu videodan bizim kadar keyif alır” dedi.

Yüzde 50 daha az yağlı Lay’s Fırından’ın portföyüne eklediği Lay’s Fırından Haşhaş Taneli ve Kırmızı Biberli için cipsler özenle fırınlandı ve daha da lezzetli olması için içlerine haşhaş taneleri eklendi. Son olarak dayanılmaz tat için üzerine kırmızı biber lezzeti serpildi. İlgili video Lay’s Youtube kanalında yayınlanacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL