• Geri dön

  • 1.249 Görüntülenme

  • 116 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük araç kiralama markaları arasında yer alan Avis ve Budget, yeni nesil iletişim modelleri olan DCO ve Local Campaign ile PRİDA İletişim Ödülleri 2021’de “Veri Kullanımı” alanında ödüle layık görüldü.

Otokoç Otomotiv, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından düzenlenen PRİDA İletişim Ödülleri 2021’de Avis ve Budget markaları ile “Stratejik İletişim” kategorisi “Veri Kullanımı” alanında ödüle layık görüldü. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen organizasyonda Avis ve Budget, yeni nesil iletişim modelleri olan DCO ve Local Campaign ile ödül aldı. Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet veren ve dünyanın en büyük araç kiralama markaları arasında yer alan Avis ve Budget’ın Türkiye'de en iyi müşteri deneyimi ve memnuniyetini yaşatmak hedefiyle yenilikçi uygulamalara imza attığını belirten Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak; “İletişimin gücüne inanıyoruz. “Veri Kullanımı” alanında ödül aldığımız DCO & Local Campaign; Avis ve Budget markalarımızın hep güncel ve yeni iletişim modelleri kullanmak amacıyla, hedef kitlesine uygun, veri optimizasyonu yapılabilen ve gerçek zamanlı kampanyalar oluşturma hedefinden ortaya çıktı. Bu alanda yaptığımız çalışmaların takdir görmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İDA’ya organizasyon ve ekosisteme katkıları için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Hedef kitleye özel hedefleme ve kreatif çalışmalar ile müşteri memnuniyeti artırıldı
Yerel kampanya kurgularıyla Avis ve Budget için vitrinlerinin daha fazla iş yapmasını sağlamak ve Türkiye’nin birçok yerinde hizmet veren ofislerine fiziksel mağaza trafiği çekmek hedeflendi. DCO kampanyalarında ise hedef kitle, araç modeli, araç görünümü, CTA ve banner boyutu bazında Avis ve Budget için ayrı ayrı testler gerçekleştirildi. Bu çalışmalarla kullanıcıların araç kiralarken hangi değişkenleri dikkate aldıkları, hangi durumlarda aksiyona geçtikleri, trafik oranları ve araç kiralama işlemleri ölçüldü. Yerel kampanya tarafında ise Avis ve Budget’ın tüm ofisleri GMB platformuna kaydedildi. Ardından bu modele uygun kreatifler hazırlandı, erişim tıklama, telefon aramaları ve yol tarifi alma gibi metrikler ölçümlendi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL