• Geri dön

  • 386 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 19 İşletme görüntülenme


Otizmli bireylerin yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören alışveriş şenliği, bu yıl güçlerini Le Bedesten’le birleştiriyor. “Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği” 1 -2 - 3 Aralık tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dileyen herkesin giriş ücretini ödeyerek ziyaret edebileceği Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Şenliği’nde ziyaretçiler, yılbaşı öncesi lüks alışverişin yeni destinasyonu olan Le Bedesten’in markalarının da yer aldığı alışveriş şenliğinde sevdikleri için hediyeler alırken, aynı zamanda otizmli çocukların eğitimine katkıda bulunarak onları da sevindirecekler.

100’ü aşkın seçkin marka festivalde buluşacak
Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde, takı giyim, dekorasyon, ev tekstil ürünleri, mücevher, kozmetik, aksesuar ve antika gibi çeşitli pek çok konuda 100’ü aşkın birbirinden seçkin ve özel markanın ürünleri, koleksiyonları bir arada bulunacak.

Gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın çalışmalarını desteklemek için…
Etkinlik giriş ücreti ve katılımcı firmalardan sağlanan gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak. Bu yıl şenlik, İstanbul’un en kıymetli lokasyonunda yeni açılan Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek ve lüks tasarımcıların ürünlerinin yer aldığı bir platform olan Le Bedesten ile birlikte birçok tanınmış marka sosyal sorumluluk bilinci ile şenlikte yerini alacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL