• Geri dön

  • 572 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 19 İşletme görüntülenme


Otizmli bireyler yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören “Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği”nin ilk günü tamamlandı. Şenlik 2 - 3 Aralık tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da devam edecek. Bu şenliği kaçırmayın!

Görsellere https://we.tl/t-1wcX1T2PqK linkinden ulaşabilirsiniz.

100’den fazla markanın katıldığı, gurme lezzetleri tadabileceğiniz ve keyifli atmosferinde zaman geçirebileceğiniz Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği kapılarını açtı. Katılımcılar seçkin markalardan yeni yıl hediyelerini keyifle seçerken aynı zamanda otizmli çocukları da destekledi.

Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği 1, 2, 3 Aralık’ta İstanbul’un en yeni ve en popüler oteli Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşiyor. Otizmli çocuklar yararına bu yıl 14. defa düzenlenen ve büyük ilgi gören alışveriş şenliği, bu yıl güçlerini online alışveriş sitesi Le Bedesten ile birleştirdi. Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde, takı giyim, dekorasyon, ev tekstil ürünleri, mücevher, kozmetik, aksesuar ve antika gibi çeşitli pek çok konuda seçkin ve özel markanın ürünleri ziyaretçiler ile buluşmaya devam ediyor. Bu yıl yine birçok tanınmış marka sosyal sorumluluk bilinci ile şenlikteki yerini aldı.

Etkinlik giriş ücreti, katılımcı firmalardan sağlanan gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak. Pandemi için tüm önlemlerin alındığı şenlikte; yılbaşı öncesi sevdikleriniz için hediyeler alırken, otizmli çocukların eğitimlerine de katkıda bulunarak, onları sevindirmeyi unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL