• Geri dön

  • 562 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 193 İşletme görüntülenme


Ankara Şehir Hastanesi’nin destek hizmetlerini Tepe Servis yürütecek
Entegre tesis yönetimi sektörünün %100 Türk sermayeli şirketi Tepe Servis ve Yönetim, Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi’nde de hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik, yemek, haşere mücadele, atık yönetimi, güvenlik, otopark yönetimi hizmetleri sunacak. Tepe Servis’in hizmet verdiği şehir hastanesi sayısı 4’e yükseldi. 

Bir süre önce hasta kabulüne başlayan, 14 Mart 2019 tarihinde de resmi açılışı yapılan Ankara Şehir Hastanesi’nin hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik hizmetlerini, entegre tesis yönetimi sektörünün %100 yerli ve milli sermayeli şirketi Tepe Servis ve Yönetim üstlendi.

Tepe Servis ve Yönetim 4 şehir hastanesine hizmet sunuyor
Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi’ne ilaveten, Türkiye’nin ilk üç şehir hastanesi olan Mersin, Isparta ve Yozgat’ta da hizmet veren Tepe Servis, toplam 4500 kişilik bir kadro ile Medikal Olmayan Genel Destek Hizmetleri sunuyor.

Tepe Servis ayrıca, Isparta Şehir Hastanesi’nde yer ve bahçe bakım ile Bina Destek Hizmetleri vermekte.

Ülke geneline yayılan şehir hastaneleri projelerinde sektör lideri olduklarına dikkat çeken Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Evren Tüfekçioğlu, Tepe Servis olarak Avrupa’nın en büyük hastanesinde hizmet veriyor olmanın kendileri için gurur verici olduğunu belirtti.

Tüfekçioğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Şehir hastaneleri kamu ve özel işbirliği projeleri olmaları dolayısıyla yüksek hizmet standardı, bilgi birikimi ve tecrübe gerektiriyor. Yozgat, Mersin ve Isparta Şehir Hastanelerinden sonra, Ankara Şehir Hastanesi’nde bu tecrübenin uygulamada ne kadar büyük bir fark yarattığını gururla gözlemliyoruz. Hatta, sektörümüzün ihtiyaç duyduğu ölçek segmentasyonunu Şehir Hastaneleri doğal olarak yarattı diyebiliriz. Bir Bilkent Kurumsal Hizmet Grubu şirketi olarak, kendi şehrimizde hatta kendi semtimizde ev sahipliği yaptığımız bu dev projenin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL