• Geri dön

  • 352 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 189 İşletme görüntülenme


Yılın Tesis Yönetim Markası Tepe Servis Oldu 
Entegre tesis yönetimi sektörünün %100 Türk sermayeli lider şirketi Tepe Servis ve Yönetim, Türkiye Marka Ödülleri 2019 kapsamında “Yılın Tesis Yönetim Markası” ödülünün sahibi oldu. 

Entegre tesis yönetimi sektörünün %100 yerli ve milli sermayeli şirketi Tepe Servis ve Yönetim bir ödülün daha sahibi oldu. Tepe Servis ve Yönetim, Strong Medya Türkiye Marka Ödülleri 2019 kapsamında “Yılın Tesis Yönetim Markası” seçildi.

Tepe Servis ve Yönetim adına ödülü alan Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmakcı ödül ile ilgili şunları söyledi: “Tesis yönetimi konusu beklentilerin her geçen gün yükseldiği, çeşitlendiği, her zaman daha iyinin arandığı bir hizmet kolu. Biz de bu gerçekle hizmet çıtamızı üst noktalara konumlandırıyor ve her gün daha iyisi için uğraş veriyoruz. Kurumsal yapımızın bize verdiği hizmet ve kalite bilinciyle, bu ödülü 9000 kişilik kocaman bir aile olarak paylaşıyoruz. TEPE Markasını bu hizmet dalında da ödül sahibi yapabiliyor olmak bizim en büyük kıvancımız. Bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz.”

Strong Medya Türkiye Marka ödülleri iş, eğitim, sanat ve edebiyat alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren, faaliyet gösterdiği alanın gelişimine katkı sağlayan kişi ve kurumlara veriliyor.

Ülkemizde sınırlı sayıda şirket tarafından verilen Entegre Tesis Yönetimi Hizmetleri kapsamında, tek elden sürdürülebilir çözüm önerileri sunan Tepe Servis; müşterilerinin maliyetlerini düşürmeyi, performanslarını artırırken, müşterinin esas faaliyeti dışında kalan tüm işlerde çözüm sunmayı hedefliyor. Kurumsal temizlik, site/tesis yönetimi, banka ve ATM temizliği, şehir hastanelerinde medikal olmayan destek hizmetleri (resepsiyon, yönlendirme, oda destek ve taşıma dahil) ile teknik ve bakım onarım hizmetler ve çağrı merkezi hizmeti gibi müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL