• Geri dön

  • 144 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 873 İşletme görüntülenme


2019 yılı itibarıyla yaptığı yatırımlar ve stratejik hamleler sayesinde iş hacmini hızla büyüten İncehesap.com, bu artışla birlikte mevcut operasyonunu genişletmeye, daha büyük depolarda, daha yüksek hacimli iş akışı sağlamaya ve müşteri memnuniyetine odaklanmaya devam ediyor.

Lojistikte dijitalleşmenin ve teknolojinin sıkı takipçisi olduklarını söyleyen İncehesap.com Kurucu Ortağı Nurettin Erzen, gelişime ayak uydurmak için değişimin ve yeniliğin şart olduğunu, bu doğrultuda dijital değişimle operasyonlarını genişlettiklerini belirtiyor.

Gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği dönüşümlerle iş akışlarını hızlandırmayı ve hata risklerini minimuma indirmeyi hedefleyen İncehesap.com, uçtan uca kesintisiz e-ticaret ile müşteri deneyimini sağlamak ve bu süreçte aksaklığa yol açan adımları iyileştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

7.500 metrekare tesis alanı, 1 milyon kayıtlı üye, yüz binlerce mutlu müşteri, hızlı ve güvenilir hizmet, ileri teknoloji raporlama ve analiz ile Türkiye’nin ilk 10 ticaret platformu arasında yer alan İncehesap.com, binlerce çeşit kaliteli ürünü ile her türlü teknolojik ihtiyaca yanıt veriyor. Dijital değişim ile depolama alanlarını ve dağıtım sistemlerini yenileyen İncehesap.com’un yeni depo ve sistemleri firmanın yeni tanıtım filminin de stüdyosu olarak kullanıldı.

Günlük binlerce sipariş kapasitesi

“İşimiz de sizsiniz, gücümüz de” mottosuyla hareket eden marka, saatte 1200 paket taşıma kapasitesi, doğru kaynak ve zaman yönetimi, kişiye özel yapılandırılmış sistemlerinin yanı sıra, günlük binlerce sipariş kapasitesi ile alanında uzman 35 personeli ile hizmet veriyor.

Çağrı yanıtlama süresi ortalama 28 saniye, ticket yanıtlama süresi ise ortalama 10 dakika olan İncehesap.com, canlı destek ve kusursuz müşteri ilişkileri anlayışı ile hızdan ve kaliteden ödün vermiyor.

Sürdürülebilir bir etki yaratmayı hedefliyor

Lojistik alanındaki hedeflerini belirleyerek, teknolojik ve operasyonel çalışmalarını bu doğrultuda ilerleten marka, yapacağı hamleleri nihai hedef doğrultusunda, adım adım kurguluyor. Her bir gelişim halkası zaman içinde birbirini destekler hale geldiğinden, sıkı sıkıya tutunan bir yapı oluşturan İncehesap.com, teknoloji altyapısını değiştirmek ve dijital dönüşümün içinde bulunmakla kalmayıp buna ilave olarak, tüm bu iyileştirmelerin sürdürülebilir bir etki yaratmasını da önemsiyor.

Temel ilerleme başlıklarına ve şirket kültürüne ilave olarak, depo ve sevkiyat alanında tecrübeli personelin işlerini kolaylaştırdığını söyleyen Erzen, personelin değişime ve yenilikçi davranışa pozitif yaklaşmasının ciddi anlamda fayda sağladığını belirterek sözlerine şöyle devam ediyor: “2020 Ağustos ayı itibarıyla toplamda 7500 metrekare kapalı alanı bulunan depomuza geçiş yaptık. Yeni depoya geçiş planını, öngörülenden daha erken ve hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu dönemde depomuz içinde teknolojik ve operasyonel yatırımlarımızı hayata geçirdik.”

Elektronik ürünlerini en uygun fiyat, en kaliteli hizmet ve güvenilir alışveriş yaklaşımıyla ulaştırmak üzere 2008 yılında kurulan incehesap.com, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL