• Geri dön

  • 810 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 1.591 İşletme görüntülenme


Özsüt, yılbaşına özel yepyeni pastalarıyla yeni yıl sofralarını süslemeye hazırlanıyor. Yılın bu en ışıltılı ve en keyifli dönemini, yeni lezzetlerle karşılamak isteyen marka, birbirinden eşsiz beş ayrı pastayla yeni yıla şimdiden imzasını atıyor. Özsüt menüsüne yeni eklenen Çikolata fındıklı Nut Bell ile frambuaz çikolatalı Merry Berry Chocolate ve Select menüsüne özel hazırlanan portakallı Chocorange, frambuaz beyaz çikolatalı Santa Berry ve fındık parçacıklı Nutcracker; 2022’ye tatlı bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor…

Özsüt, mutluluk tadındaki yepyeni lezzetleriyle yeni yıl sofralarını süslemeye hazırlanıyor. 2022’yi birbirinden enfes beş ayrı imza pastayla karşılayacak olan Özsüt, tüm aileyi ve dostları bir araya getiren yılbaşı kutlamalarına tatlı bir dokunuş yapacak.

Yeni yıla özel imza pastalar
Özsüt, kış menüsünde yer alan birbirinden leziz pastalarına yılbaşına özel olarak hazırlanan iki yeni lezzeti ekliyor. Maharetli Özsüt şeflerinin özel tarifleriyle hayat bulan, çikolata ve fındığın eşsiz uyumundan oluşan Nut Bell ve frambuaz parçacıklarıyla süslenmiş çikolatalı lezzet Merry Berry Chocolate; yılbaşı sofralarına renk katarken, tadıyla da damaklarda iz bırakacak. Yılın bu en keyifli anına çok yakışan tatlara imza Özsüt, yeni yılda da en tatlı anların eşlikçisi olmaya devam edecek.

2022’ye bambaşka tatlarla farklı bir başlangıç için: Özsüt Select
Özsüt’ün Türkiye’de bir ilke imza atarak hayata geçirdiği yeni konsept mağazası Özsüt Select ise, dünyanın en tanınmış pasta şeflerinin tarifleriyle hazırlanan üç ayrı pasta eşliğinde yeni yıla merhaba diyor. Bitter çikolatalı kek, portakallı parfe ve fındıklı, çikolatalı kıtır katlardan oluşan Chocorange, yoğurtlu beyaz çikolatalı mus ve frambuaz parçacıklarıyla hazırlanan Santa Berry ve fındık parçacıklı çikolatalı sosun enfes tadıyla bezenmiş Nutcracker; 2022’ye bambaşka tatlarla farklı bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL