• Geri dön

  • 814 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 1.591 İşletme görüntülenme


Özsüt Select’in akşam menüsünü denediniz mi?

Özsüt Select, Alsancak akşamlarına lezzet katıyor

Açıldığı ilk günden itibaren İzmirlilerin kalbini fetheden Özsüt’ün yeni konsept mağazası Özsüt Select, Fransız pastacılık kültürünü yansıtan birbirinden özel tatlı, pasta ve kruvasanlarının yanı sıra akşam saatlerine özel gurme lezzetleriyle de keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Mevsime özel tatlarla hazırlanan Select’in akşam lezzetlerine keyifli içecek menüsü eşlik ediyor. Üstelik Select akşamlarında her an sürpriz bir canlı müzik dinletisiyle karşılaşmanız mümkün!

Özel mimarisi, açık mutfak tasarımı ve canlı üretim tarzıyla Türkiye’de bir ilk olan Özsüt Select, İzmir’de kısa sürede kendi müdavimlerini yaratmayı başardı. Açıldığı ilk günden itibaren gündüz buluşmalarının en tatlı mekânı haline gelen Select, akşam yemeklerinin de aranan adresi olmaya aday.

Gurme tatlar, sürpriz müzikler

Ayın belirli günleri sürpriz canlı müzik dinletileriyle misafirlerini şaşırtan İzmir’in yeni gözde mekânı, Alsancak akşamlarına hem lezzet hem de eğlence katıyor. Mevsime özel tatlarla hazırlanan Select’in akşam menüsü, gurme lezzetlerle dopdolu. Tadıyla olduğu kadar sunumuyla da göz dolduran menüde, el yapımı Tagliatelle Fungi’den Füme Kaburga Burger’e, Roast Beef’li Sezar Salata’dan Enginar Kalbi’ne kadar pek çok farklı lezzet yer alıyor. Veganlara özel alternatiflerin de bulunduğu menü, yeni tatlar keşfetmek isteyenlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Select’in şık ve zarif atmosferinde keyifle yenen bir akşam yemeği sonrası, dünyanın en tanınmış şeflerinin tarifleriyle günlük olarak taptaze hazırlanan tatlıları denemeyi unutmayın!

Geniş kahvaltı alternatifleri, yumurta çeşitleri, atıştırmalık lezzetler, sandviçler, salatalar, pastalar, çikolatalar, milföyler, macaronlar, kruvasan ve ekmek çeşitleri ile günün her anına özel enfes tatlar Özsüt Select’te sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL