• Geri dön

  • 201 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 1.591 İşletme görüntülenme


Unutulmaz yılbaşı sofraları kurmaya hazırlananlara birbirinden leziz tatlar sunan Özsüt, daha ilk çatalda aşk yaşatacak bir pasta ile yeni yılı karşılıyor! Yoğun çikolata ve tuzlu karamel ile portakalın eşsiz uyumuyla hazırlanan bu enfes yılbaşı pastası tadına doyulmaz bir yıla başlangıç yapmak isteyenler için Özsüt’lerde bekliyor.

Özsüt, 2024 yılına damağında enfes bir tat ile merhaba demek isteyenlere özel eşsiz bir yılbaşı pastası hazırladı. Her yıl olduğu gibi, yılın bu en ışıltılı zamanına birbirinden özgün lezzetleriyle ayrı bir tat katan marka, hem göze hem de damağa hitap eden tasarım pastası ile yeni yıl dileklerinin en tatlı eşlikçisi oluyor.

Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından, en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yılbaşı pastası, tuzlu karamel ile portakalın eşsiz uyumundan oluşuyor. Tabanında cevizli brownie bulunan pasta, portakallı kek katmanları arasında portakallı parfe ile hazırlanıyor. Yılbaşı kutlamalarına umut ve heyecan katan bu benzersiz pasta, yoğun çikolatalı tadıyla daha ilk çatalda aşk yaşatıyor.

Özsüt’ün her biri özgün tariflerle hazırlanan ve koruyucu katkı maddesi içermeyen lezzetleriyle, tadına doyulmaz bir yıl Özsüt’lerde sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL