• Geri dön

  • 565 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 20 İşletme görüntülenme


Emlak sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği kısa adı ile TÜGEM, şimdi de sektördeki Ticari Gayrimenkul Profesyonellerini bir araya getiriyor.

Alarko Holding İcra Kurulu Başkanı Ayhan YAVRUCU, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim Cihan KURTULAN, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ ve Ağaoğlu Şİrketler Grubu Murahhas Azası Hasan RAHVALI bu büyük buluşmada konuşmacı olarak yer alacak isimler olacak.

Yüzlerce ticari gayrimenkul profesyoneli üyenin bir araya geleceği buluşma için değerlendirmelerde bulunan TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan “Gayrimenkul sektörünün büyümesi ve gelişmesine öncülük eden derneğimiz şimdi de Ticari Gayrimenkul profesyonellerini TÜGEM çatısı altında bir araya getiriyor. Ticari gayrimenkul danışmanları bu yeni oluşum ile birbirleri ile daha etkili iletişim kurabilecek, etkin iş birliktelikleri ile hizmet ortaklıkları yapabilecekler. Deneyim ve tecrübe aktarımlarının sağlanacağı TÜGEM Ticari ile gelişim ve eğitim odaklı profesyoneller bir araya gelmiş olacaklar” dedi.

6 Aralık Perşembe günü saat 13’de Şişli Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde yapılacak lansmanın ana sponsoru Endeksa, destek sponsorları ise Hepsiemlak ve Selfprof oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL