• Geri dön

  • 84 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 20 İşletme görüntülenme


TÜGEM AİLEME TEŞEKKÜRLER…

2016 yılında Kurucu Başkan olarak çıktığım yolculuğa genel kurul üyelerimizin takdiri ve teveccühü ile tam yedi yıldır TÜGEM Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam ettim. TÜGEM Derneğimizi, sektörümüzün etkin temsili, büyümesi, gelişmesi ve sorunlarına çözüm üretmesi amacıyla kurduk.

Bugün derneğimiz otuza yakın il teşkilatı, iki bine yakın üyesi ile, yüzlerce başarılı organizasyona imza atarak, sektöre değer katmaya devam ediyor.

Ayrıca birçok sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşun çalıştaylarına ve toplantılara katılarak sektöre katkı sunduk. Emlak sektörünü daha ileri taşımak için yürüttüğümüz istikrarlı ve başarılı çalışmalar sayesinde taraflı, tarafsız yurtiçi ve yurtdışı tüm paydaşların sevgisini, saygısını ve takdirini kazandık.


Bu büyük başarı; kurullarımızda görev alan üyelerimizin, il teşkilatlarımızın ve üyelerimizin kollektif çalışmasının eseridir.

Bu eserin ortaya çıkması için büyük bir özveri, inanç ve fedakarlıkla çalışan tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Başarılarla dolu bu yedi yıl boyunca Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevimi büyük bir heyecan, gurur ve inançla sürdürdüm. En büyük mutluluğum ise emlak sektörüne uzun yıllar hizmet edecek öncü bir kurum kazandırmak oldu.

Yakın bir süre içinde hayata geçirmeyi planladığım ve sektöre farklı bir açıdan değer katacağına inandığım bir projem var.

Yoğun bir tempo ve döneme gireceğim bu gelişme öncesinde, derneğimizin çalışmalarının aksamaması için Yönetim Kurulu Başkanlık görevimi, TÜGEM Yönetim Kurulumuzun oybirliği ile aldığı kararla, yedi yıldır Başkan Yardımcılığı görevini başarı ile sürdüren değerli kardeşim Serkan Şahin’e bırakıyorum.

İnanıyorum ki kıymetli arkadaşımız aldığı bu görevi çok daha ileriye taşıyacaktır. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum. TÜGEM Yönetim Kurulumuzun oy birliği ile aldığı diğer bir kararla TÜGEM Derneğimizin “Onursal Başkanı” oldum. Beni bu göreve layık gören Yönetim Kurulumuza da teşekkürlerimi sunuyorum

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL