• Geri dön

  • 117 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 20 İşletme görüntülenme


Emlak sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği kısa adı ile TÜGEM, kuruluşunun 7. yıl dönümünü 9 Eylül tarihinde Bursa’da Altın Ceylan Havuz Başında gerçekleşti.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen meslektaşlarımızla birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Derya BİNGÖL ve Serkan ŞAHİN’in sunumlarıyla 7. Kuruluş Yıl Dönümümüz büyük bir coşkuyla kutlandı.

400’ü aşkın meslektaşımızın bir araya geldiği buluşmada TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan AKDOĞAN “TÜGEM emlak danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcileri bu yılda Bursa Temsilciliğinin destekleri ile burada bir araya getirdik. 7 yılda çok hızlı ve etkili bir yol kat ettik. Bugünlere gelmemizde bizlere destek olan üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de NAR eğitimleri, MLS, Ticari Network ve üniversite iş birlikteliklerimiz ile yeni hedeflerimize erişmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

AKDOĞAN “Markalar kişisel tercihlerimiz, fakat mesleğimizortak değerimiz mottosu ile yola çıktık. TÜGEM tam 7 yıldır emlak sektörünün vizyonunu yansıtıyor ve her platformda sektörümüzü sizlerle beraber temsil ediyoruz. Gayrimenkul sektörünün büyümesi ve gelişmesine öncülük ederek meslektaşlarımıza uzun yıllar hizmet edecek güçlü bir sivil toplum kuruluşunu ülkemize kazandırdık. Ülkemiz genelinde 26, yurtdışında ise 6 ülke temsilciliğine ulaştık. Aynı zamanda dünyanın en büyük federasyonu olan NAR üyeliğimiz onaylandı. İletişim, içerik, inovasyon ve iş birliği çerçevesinde bu büyümemiz devam edecek” dedi.

Altın Ceylan Havuz Başında gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğe, Türkiye genelindeki TÜGEM Temsilcilikleri ve Üyeleri katıldı. 400’ü aşkın davetlinin bulunduğu organizasyonda birçok sektör profesyoneli de bir araya gelerek networklerini geliştirmişoldu. Bursa TÜGEM İl Temsilcisi Göksel BİRSEN’in, TÜGEM Disiplin Kurul Başkanı Gurur ARAS’ın ve TÜGEM Denetim Kurul Başkanı Ersoy UYGUR’un da değerlendirmelerine yer verildi. Program akışı 7. yıl pasta kesimi, sürpriz hediye çekilişleri, Ardacan Algan ve orkestrasının keyifli canlı müzik performansı ile devam etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL