• Geri dön

  • 304 Görüntülenme

  • 52 Haber

  • 453 İşletme görüntülenme


Kurulduğu günden beri elektrik piyasasının öncüsü olan karşılaştırma sitesi encazip.com, yaptığı yeni yatırımla kredi ve sigorta sektörlerinde de tüketiciye en cazip teklifleri sunmaya başladı. Kredi sektöründe ihtiyaç, kobi, taşıt, konut kredisi gibi ürünlerde karşılaştırma yaparak en tasarruflu krediyi tüketiciyle buluşturan encazip.com, sigorta dikeyinde ise başlangıçta zorunlu trafik sigortası, kasko ve DASK gibi ürünlerde de tüketicilerin en cazip teklifleri bulmasını sağlayacak.

Kurulduğu 2013 yılından bu yana tüketicilerin elektrik faturasından tasarruf etmesini sağlayan encazip.com, elektrik tedarikçisi karşılaştırma ve değiştirme sitesi olarak devam ettiği yolcuğuna, Ağustos ayı itibarıyla kredi ve sigorta sektörlerini de ekledi. encazip.com, tüketicinin belirlediği fatura tutarına göre en cazip elektrik tarifelerini sunuyor ve anında tedarikçi değişikliği yapabilmeye imkân tanıyarak tüketicilerin tasarruf etmelerini sağlıyor. Bu alanda Türkiye’de öncü konumda olan encazip.com, geniş hizmet ağı ve çözüm odaklı altyapısı ile hızlı, kolay ve ücretsiz olarak hizmet veriyor.

En cazip teklifi istenen kriterlerde tüketiciye öneriyor

Türkiye'de 10 yıllık, globalde ise 20 yıllık tecrübeye sahip olan encazip.com, şimdi de gücünü kredi ve sigorta sektörünün en iyileriyle birleştirdi. En cazip fiyat garantisini, piyasanın önde gelen uzmanlarından aldığı güç ve yaptığı iş birlikleriyle sağlanan anlık verilerle tüketicilerin hizmetine sunan encazip.com, karşılaştırma yaptırarak tasarruf ettiren bir dünya markası olmayı hedefliyor. Kredi sektöründe ihtiyaç, kobi, taşıt, konut kredisi gibi ürünlerde karşılaştırma yaparak en tasarruflu krediyi tüketiciyle buluşturan encazip.com, zorunlu trafik sigortası, kasko, sağlık sigortası ve DASK gibi ürünlerle de sigorta işlemlerinin sorunsuz tamamlanmasını sağlıyor. Birkaç dakikada elektrik, bankacılık ve sigorta sektörlerinden herhangi bir ürünü anında karşılaştırarak tasarruf ettiriyor. Kullanıcılar, online olarak 13 farklı sigorta şirketi arasından en cazip teklifi bularak tercih yapabiliyor, 20’inin üzerinde bankadan anında kredi teklifi öğrenebiliyor.

“Kredi ve sigorta dikeylerindeki bilgi birikimimizi Türkiye’ye taşıyoruz”

Tüm dikeylerde en iyi uzmanlarla çalıştıklarını ifade eden encazip.com kurucusu Çağada Kırım, kredi ve sigorta dikeylerinde öncü niteliğindeki bilgi birikimlerini Türkiye’ye taşıdıklarını belirterek şunları söyledi:BR> “Enerji piyasasındaki global ve yerel tecrübemizin yanında global anlamda kredi ve sigorta dikeylerinde öncü niteliğindeki bilgi birikimimizi Türkiye’ye taşıyoruz. İngiltere ve diğer ülkelerdeki iştiraklerimizin tecrübesi küresel standartları belirler nitelikte. Buradan hareketle enerji harici dikeylerde de tüketiciye en iyi hizmeti sunmak için ülkemizin en önde gelen uzmanları ile iş birliği içinde çalışıyoruz. Ağustos ayından itibaren tüketicilerin en büyük gider kalemlerinden tasarruf etmelerini sağlar hale gelen sistemimize kısa sürede yeni ürünler ilave ederek Türk tüketicisinin tasarruf merkezi haline geleceğiz.”

"5 yılda tüketiciye 100 milyar TL tasarruf sağlayacağız ve 1 milyar Amerikan doları değere ulaşacağız”

Tüketicilere sundukları hizmetin genişlemesinin şirket değerine olacak katkısını da anlatan Kırım, “Enerji piyasasındaki öncü konumumuzu farklı dikeylere de aktararak şirketimizin değerini de artırmış olacağız. Planımız beş yıldan daha kısa bir süre içinde 1 milyar dolar seviyesinin üstünde bir değere ulaşmak. Ama biz şimdi şirket değerine değil, tüketiciye sağlayacağımız değere ve faydaya odaklanmış durumdayız. İş modelimiz gereği önce tüketici tasarruf ediyor sonra biz kazanıyoruz. Bu anlamda şirket değerimizin 1 milyon dolar olması, beş yıl içinde tüketicilere toplamda 100 milyar TL tasarruf sağlamamız anlamına geliyor. Yani hem tüketici hem de yatırımcılarımız için çok daha cazip bir değer haline geliyoruz. Yeni dikeylerin daha da iyileştirilmesi ve rakiplerde farklılaşmak için yapacağımız yeni yatırımlarla ilgili yerli ve yabancı yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL