• Geri dön

  • 269 Görüntülenme

  • 52 Haber

  • 453 İşletme görüntülenme


Karşılaştırma sitesi encazip.com ve D’S Damat yeni bir iş birliğine imza attı. encazip.com’dan kasko yaptıran herkes poliçe tutarının yüzde 5’i kadar D’S Damat’tan hediye çeki kazanıyor. 25 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için encazip.com üzerinden kasko satın alımı gerçekleştirmek gerekiyor. Hediye çeki 28 Şubat 2023 tarihine kadar D’S Damat mağazalarından yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

Karşılaştırma sitesi encazip.com ve giyim markası D’S Damat yeni bir iş birliğine imza attı. encazip.com’dan kasko yaptıran bireysel kullanıcılar, poliçe tutarının yüzde 5’i kadar D’S Damat’tan hediye çeki kazanıyor. Kurulduğu 2013 yılından bu yana tüketicilerin elektrik faturasından tasarruf etmesini sağlayan encazip.com, elektrik tedarikçisi karşılaştırma ve değiştirme sitesi olarak devam ettiği yolcuğuna, ağustos ayı itibarıyla kredi ve sigorta sektörlerini de eklemişti. encazip.com elektriğin yanı sıra kredi ve sigorta sektörlerinde de tüketiciye en cazip teklifleri sunmaya devam ediyor. Kredi sektöründe ihtiyaç, kobi, taşıt, konut kredisi gibi ürünlerde karşılaştırma yaparak en tasarruflu krediyi tüketiciyle buluşturan encazip.com, sigorta dikeyinde ise başlangıçta zorunlu trafik sigortası, kasko ve DASK gibi ürünlerde de tüketicilerin en cazip teklifleri bulmasını sağlıyor.

Kampanya 30 Kasım’a kadar devam edecek

25 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için encazip.com üzerinden kasko satın alımı gerçekleştirmek gerekiyor. Hediye çeki, satın alınan poliçe tutarının yüzde 5’i tutarında tanımlanacak. İletilecek hediye çeki, encazip.com müşterilerine özel olarak düzenlenecek. 28 Şubat 2023 tarihine kadar D’S Damat mağazalarından yapılacak alışverişte, tüm ürünlerde mevcut etiket fiyatından dijital çek kodu ile encazip.com’un müşterilerine bildirmiş olduğu tutarda indirim uygulanacak. İndirimin uygulanması için dijital çek kodu ibraz edilmesi gerekiyor. Hediye çeki, poliçenin satın alındığı tarihten sonraki 30 iş gününde iletilecek. Kampanya sadece encazip.com'dan yönlenen kullanıcılar için geçerli olacak. encazip.com çağrı merkezinden kampanya hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL