• Geri dön

  • 508 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 189 İşletme görüntülenme


Tepe Çağrı Merkezi’nden 5 Farklı Dilde Hizmet İmkânı
Müşterilerine sunduğu özel hizmetleriyle dikkat çeken %100 yerli sermayeli Tepe Çağrı Merkezi, Türkçe’nin dışında İngilizce, Arapça, Fransızca ve Rusça dillerinde sunduğu hizmetlerle uluslararası firmalara çözüm ortağı olma imkânı sunuyor. 

2010 yılında Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. bünyesinde kurulan Tepe Çağrı Merkezi, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Arapça, Fransızca ve Rusça dillerinde hizmet sunuyor.

Hizmet sunduğu kurum ve kuruluşların müşteri ilişkilerini profesyonel bir biçimde yürüterek memnuniyet oranlarını yükseltmeyi hedefleyen Tepe Çağrı Merkezi, yarattığı alternatif çözümlerle hem çalıştığı kurumlara katma değer katıyor hem de ürün ve hizmetlerle ilgili talepleri karşılayarak, şikâyetleri en kısa sürede çözüme ulaştırıyor.

Sunduğu hizmetler arasında yeni müşteri kazanımları da bulunan Tepe Çağrı Merkezi, tüm hizmet süreçlerini kayıt altına alarak bunların sonucunda çeşitli analizler hazırlıyor ve müşterilerinin bilgisine sunuyor.

Ankara, Adana, İstanbul, Isparta ve Mersin’de faaliyetlerini sürdüren Tepe Çağrı Merkezi, Türkçe’nin dışında İngilizce, Arapça, Fransızca ve Rusça dillerinde hizmet imkânıyla yüksek hizmet kalitesiyle sektörde fark yaratmaya odaklanıyor.

5 şehirde ve 7 merkezde, 1000’in üzerinde çalışanıyla Türkiye’de sektöründe öncü firmalara çözüm ortaklığı sunan Tepe Çağrı Merkezi, kullandığı altyapı ve yedekleme sistemiyle kesintisiz hizmet sağlayarak üst düzeyde müşteri memnuniyeti yaratıyor.

Tepe Çağrı Merkezi’nin çözüm sunduğu iş ortakları arasında Mersin, Isparta ve Ankara Şehir Hastaneleri Yardım Masaları ve Santral operasyonları, Sağlık Bakanlığı Hizmet Binası Yardım Masası gibi çağrı trafiği yoğun kurumlar da bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL