• Geri dön

  • 517 Görüntülenme

  • 42 Haber

  • 466 İşletme görüntülenme


İkonik Timsah yılbaşını Sefo, İsmail Ege Şaşmaz, Hande Ünal, Yiğit Dikmen, Meryem Can gibi ünlü isimlerin katılımıyla Bağdat Caddesi mağazasında kutladı.

Fransız asıllı moda evi Lacoste, yeni yılın gelişini yılbaşı temalı bir partiyle kutladı. 15 Aralık Perşembe günü Bağdat Caddesi Lacoste mağazasında gerçekleşen etkinlikte ikonik timsahın yeni yıl ruhu, katılımcıların eğlenceli anlarına eşlik etti. Partide Engin Yelkenci’nin DJ performansı, özel Lacoste arabaları içinde yer alan sıcak çikolata, patlamış mısır, pamuk şeker ikramları ve mağaza önüne kurulan dev yılbaşı ağacı katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yılbaşının kutlandığı bu özel partiye Sefo, İsmail Ege Şaşmaz, Yiğit Dikmen, Meryem Can, Berkan Karabulut gibi isimler katılım gösterdi. Televizyon dünyası ve sosyal medyadan özel isimlerin yer aldığı etkinliğe toplamda 150 kişi katıldı.

Birbirinden özel davetlilerin yer aldığı etkinlikte Lacoste severler şehrin en eğlenceli, erken yıl başı partisine konuk oldu. Davete katılan isimlerin gece boyu süren sosyal medya paylaşımları medyada büyük ilgi uyandırdı. Birbirinden özel branding alanları, eğlenceli atıştırmalıklar ve Engin Yelkenci’nin DJ performansı ile etkinlik oldukça ses getirdi. Gecenin en güzel fotoğraflarına eşlik eden, mağaza önündeki dev Lacoste yılbaşı ağacı Aralık ayı sonuna kadar Bağdat Caddesi’nde timsah severleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL