• Geri dön

  • 398 Görüntülenme

  • 42 Haber

  • 466 İşletme görüntülenme


Lacoste İkonik Polo Modelini Magnet Quarterly İşbirliğinde Yaptığı Özel Bir Çekimle Fotoğrafladı. Oktay Çubuk’un Sportif ve Cool Enerjisi Lacoste Klasiği Poloyla Birleşti.

Timsah logosu ve sportif ruhu modayla birleştiren Fransız moda evi Lacoste, ikonik polosunu Magnet Quarterly işbirliğinde oyuncu Oktay Çubuk ile gerçekleştirdiği özel bir çekimle objektiflere taşıdı.

1933 yılından bu yana trendlerden düşmeyen polo, yıllar içinde Fransız zarafetinin simgesel bir parçası olarak günümüze kadar ulaştı. Rene Lacoste, daha uyumlu ve sportif bir silüeti daha fazla hareket kabiliyetiyle sunarak, zamanının tenis kıyafet kurallarına meydan okumayı seçti. Böylece Rene Lacoste sınırları aşarak ve 90 yıl sonra hem sahada hem de modada hala yaşayan gerçek bir değişimin öncüsü oldu.

Günümüzde polo tişört, her yerde görülebilen ve her silüetle bütünleşebilen çok yönlü bir parça haline geldi. Bu koleksiyonun merkezinde, herkesin kendi stilini sahada ve saha dışında ifade edebileceği, onu yeniden keşfedebileceği, geleceğe ilham veren yeni bir yaratıcı enerji var.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL