• Geri dön

  • 211 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 463 İşletme görüntülenme


Türkiye’de ısı pompası alanında öncü olan Form Şirketler Grubu’nun yarım asrı aşan mühendislik tecrübesi ve Ar-Ge’ye verdiği önemle ürettiği Form FHR Isı Geri Kazanım Cihazları, yüksek iç hava kalitesi sağlıyor.

Form ürün gamının en yeni üyesi ve Form’un yenilikçi bakış açısıyla yerli olarak ürettiği FHR Isı Geri Kazanım Cihazları, standart ve ısı pompalı modelleriyle taze hava ihtiyacı olan ofis, alışveriş merkezi, restoran, konferans salonu, otel ve endüstriyel uygulamalarda tercih ediliyor.

Form FHR ısı geri kazanım cihazı, mekanların taze hava ihtiyacını yüksek verimlilikle karşılarken, ısı pompalı modeliyle aynı zamanda taze havanın şartlandırılmasını (ısıtma/soğutma) sağlayarak, tek bir ünite ile kompakt çözüm sunuyor. Cihaz, plakalı ısı değiştirici sayesinde iç ortamdaki havayı egzoz ile dışarı atarken, dış ortamdan aldığı taze havanın şartlandırılmasını sağlıyor. Böylelikle iç ortam havası dışarı atılırken bu havadaki ısı yükünün yüzde 94’e varan oranlarda geri kazanılması sağlanıyor.

Eurovent sertifikalı, yüksek verimli plakalı çapraz akışlı ısı geri kazanım eşanjörü, 4.500 m3/h hava debisine kadar farklı model seçenekleri, gelişmiş entegre otomasyon sistemi ve tak çalıştır kontrol sistemi ile tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL