• Geri dön

  • 574 Görüntülenme

  • 118 Haber

  • 60 İşletme görüntülenme


Ford tamamen elektrikli yeni Ford Explorer, sinema tarihinin gelmiş geçmiş en büyük kâşifi Indiana Jones ile reklam kampanyasında bir araya geliyor.

Ford’un Alman mühendisliğini çarpıcı Amerikan tarzıyla birleştiren maceracı ve tamamen elektrikli otomobili yeni Explorer 1 bu kez tüm zamanların en büyük kâşifi Indiana Jones ile macerayı yeniden keşfediyor.

Ford, tamamen elektrikli yeni Explorer’ın son reklam kampanyası için Disney ve Lucasfilm yapımı son Indiana Jones filmi “Indiana Jones ve Kader Kadranı”nda (Indiana Jones and the Dial of Destiny) bugüne kadarki en büyük macerasına atılıyor.

Efsanevi film serisinin ikonik görüntülerine ve ünlü müziklerine atıfta bulunan yeni kampanyada Explorer kıtalar arası bir macerada başrolde olacak. Explorer’ın maceralarını merkeze alan ve Avrupa’da sinemalarda gösterime girmeden önce 13 Haziran’da başlatılan kampanya, dijital mecralar ve açık hava reklamları aracılığıyla gösteriliyor.

Nesillerdir süren mirası temel alarak macera severler için yeniden tasarlanan tamamen elektrikli yeni Explorer, Ford’un cesur ve ikonik elektrikli otomobil modellerine öncülük ediyor. Sıfır emisyonlu sürüş deneyimini yüksek performans ile buluşturan Explorer sadece 25 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar hızlı şarj 2 özelliği sunuyor.

Olağanüstü bir dijital deneyim sağlayan Explorer’ın öne çıkan özellikleri arasında 30 dereceden fazla bir yay boyunca hareket edebilen 15 inçlik SYNC Move ® hareketli dokunmatik ekran, tam donanımlı bilgi-eğlence sistemi, kablosuz uygulama entegrasyonu ve gelişmiş sürücü yardımı yer alıyor. Ayrıca, ekranın altında bulunan özel saklama alanı ile hazine haritalarını meraklı gözlerden saklamak için mükemmel bir saklama alanı bulunuyor. Sürücü ve ön koltuktaki yolcu arasındaki 17 litrelik konsol, 15 inçlik bir dizüstü bilgisayarı veya heyecan verici bir macera için gereken eşyaları depolayacak kadar geniş bir alan sağlıyor.

İki ikonik maceracı ruh bir arada

Ford Model e Avrupa Genel Müdürü Martin Sander, “Indiana Jones beyazperdedeki en çok tanınan Amerikalı kaşif, bu nedenle kendi ikonik Explorer'ımız ile onun macerasına ortak olma fırsatı mükemmel bir eşleşme. Yeni Explorer sadece tamamen elektrikli olmakla kalmayacak, aynı zamanda en son Indiana Jones filmi kadar heyecan verici bir macera olacak" dedi.

Explorer, en genç kâşif ile dünya turuna da çıkıyor

Ford, yeni tamamen elektrikli Explorer için, Indiana Jones’tan önce de sosyal medyada “Lexie Limitless” olarak bilinen ve dünyanın her ülkesini ziyaret eden tarihteki en genç kâşif unvanına sahip Lexie Alford ile dünya çapında bir macera için iş birliği yaptı. Lexie yeni Explorer ile yıl sonuna doğru dünya turuna çıkacak. Lexie'nin gerçekleştireceği bu iddialı macera, 1920'li yıllarda Ford’un Model T otomobili ile dünyayı dolaşarak rekor kıran Aloha Wanderwell'den ilham alıyor.

Yeni Ford Explorer’ın 2024 yılında Avrupa ve Türkiye’de pazara sunulması planlanıyor.

1 Resmi olarak doğrulanmış sürüş menzili satış tarihine yakın bir zamanda yayınlanacaktır.

2 Şarj süresi üretici bilgisayar mühendisliği simülasyonlarına dayanmaktadır. Akü tam kapasiteye ulaştığında şarj oranı azalır. Sonuçlarınız en yüksek şarj sürelerine ve akünün şarj durumuna göre değişebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL