• Geri dön

  • 114 Görüntülenme

  • 78 Haber

  • 197 İşletme görüntülenme


TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin beşinci bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Anadolu Meraları’nın Eş-Kurucusu Durukan Dudu ile toprağı, yaşamı ve ekosistemleri onarmak için bütüncül yönetim ve onarıcı tarımın çiftçilere neler vadettiği, kırsal kalkınmaya nasıl katkı sağladığı ve nasıl onarıcı olabileceği gibi pek çok konu ele alındı.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün, deneyimli gazeteci Aslı Şafak moderatörlüğünde gerçekleştirilen Geleceğe Hazırlar podcast serisinin beşinci bölümü platformlarda yerini aldı. TürkTraktör’ün tarımı ve şehirleri dönüştürüp geleceğe hazırlama amacını podcast dünyasına taşıyan serinin yeni bölümünde “Bütüncül Yönetim ve Onarıcı Tarım” konuşuldu.

Anadolu Meraları Eş-Kurucusu Durukan Dudu’nun konuk olduğu yayında; ekolojik, ekonomik ve toplumsal açıdan bütüncül yönetim ve onarıcı tarımın önemi, onarıcı tarımın uygulandığı bölgeler ile dünyadaki ve Türkiye’deki işleyiş biçimi gibi birçok konu değerlendirildi. Toplumun farkındalık sahibi olmasının ekosistemin onarımına önemli bir katkı sağladığını paylaşan Dudu ile ilham verici ve keyifli bir yayın gerçekleştirildi.

“Geleceğe Hazırlar” her yeni bölümde, birbirinden değerli konukların katılımıyla tarım teknolojisinden çevik dönüşüme, toprağın ekonomisinden ilham veren girişim hikayelerine, verimli tarım uygulamalarından sürdürülebilir şehirlere kadar ilgi çekici ve ufuk açan birçok konuyu dinleyicilerle buluşturuyor. “Geleceğe Hazırlar” podcast serisine Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts ve YouTube platformlarından erişilebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL