• Geri dön

  • 108 Görüntülenme

  • 78 Haber

  • 197 İşletme görüntülenme


TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin “Mutfakta Sürdürülebilirlik” başlıklı dokuzuncu bölümü yayınlandı. Michelin yıldızlı restoranlarımızdan Neolokal’in şefi ve ortağı Maksut Aşkar ile sürdürülebilir gastronomi, Neolokal’in Michelin yolundaki serüveni ve sürdürülebilirliği kendi mutfaklarımıza uyarlamanın yöntemleri gibi pek çok konu ele alındı.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün, deneyimli gazeteci Aslı Şafak moderatörlüğünde hayata geçirdiği Geleceğe Hazırlar podcast serisinin dokuzuncu bölümü platformlardaki yerini aldı. TürkTraktör’ün tarımı ve şehirleri dönüştürüp geleceğe hazırlama amacını podcast dünyasına taşıyan serinin yeni bölümünde “Mutfakta Sürdürülebilirlik” konusu ele alındı.

Geleneksel yemek pişirme yöntemlerini güncel bir bakış açısıyla mutfağına taşıyan, sürdürülebilir gastronomi alanında uzmanlaşmış Neolokal’in şefi ve ortağı Maksut Aşkar’ın konuk olduğu yayında; sürdürülebilirlik ve verimli tarımın bir restoran için taşıdığı öneme değinilirken, kendi mutfaklarımıza sürdürülebilirliği nasıl getirebileceğimiz üzerinde duruldu. Geçmiş ve gelecek arasında köprü kurarak oluşturulmuş sentez bir menüye sahip olan, Yeşil Michelin Yıldızlı Neolokal’in hikayesinin de konuşulduğu yayında, popüler kültürün etkisiyle aşina olmaya başladığımız gastronomi dünyasından da bahsedildi.

“Geleceğe Hazırlar” her yeni bölümde, birbirinden değerli konukların katılımıyla tarım teknolojisinden çevik dönüşüme, toprağın ekonomisinden ilham veren girişim hikayelerine, verimli tarım uygulamalarından sürdürülebilir şehirlere kadar ilgi çekici ve ufuk açan birçok konuyu dinleyicilerle buluşturuyor. “Geleceğe Hazırlar” podcast serisine Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts ve YouTube platformlarından erişilebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL