• Geri dön

  • 296 Görüntülenme

  • 12 Haber

  • 1.355 İşletme görüntülenme


Capacity’de yeni yıl heyecanı başlıyor

Yeni yılda ihtiyaçlarınızı tamamlarken, sevdiklerinizle birlikte kendinize vakit ayırmayı da unutmayın! Sıcacık atmosferiyle kendinizi iyi hissedeceğiniz Capacity’de, muhteşem bir ay sizi bekliyor olacak.

Bu ay kendinizi masal diyarında hissedeceğiniz ışıl ışıl atmosferiyle Capacity AVM’de; atölye, etkinlik ve kampanyaların büyülü yolculuğu başlayacak.

Aralık ayı atölyelerinde Akıl ve Zekâ Oyunları’nın yanı sıra Süper Bilim Dedektifleri’nin eğlenceli deneyleri, Kar Küresi Yapımı, Noel Baba ve Geyik Yapım Atölyesi, Kar Kızağı Boyama ve Süsleme, Işıklı Noel Evi Yapımı, Yılbaşı Ağacı Yapımı gibi keyifli aktiviteler yer alacak.

5-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Efsane Mercedes-Benz Otomobil Sergisi ile birbirinden özel otomobiller Capacity’de sergilenecek. Sergi devam ederken, 13-15 Aralık tarihleri arasında da slot car etkinliğiyle muhteşem bir yarış başlayacak. Vazgeçilmez bir tutku olan otomobillerin yanı sıra slot car etkinliğiyle de Capacity’de keyifli vakit geçireceksiniz.

Annelerin severek takip ettiği ve Capacity’nin özel etkinliklerinden biri olan Zeynep Gözübüyük ile Anne&Bebek Yogası, bu ay hoş bir sohbete ev sahipliği yapacak. 12 Aralık Capacity’de yoga için buluşacak anneler, 19 Aralık 2019 tarihinde Zeynep Gözübüyük ile Anne Kahvesi Buluşması’nda bir araya gelecek. Her iki etkinliğe katılım için önceden kayıt yaptırmayı sakın unutmayın!

Yeni yıl sürprizleriyle şaşırtan aralık ayı; alışveriş, yoga, müzik dinletileri, keyifli yemek buluşmaları, kutlamalar ve kampanyalarla şahane geçecek. Canlı müzik performansları, 28-31 Aralık tarihleri boyunca Noel kutlamaları ile birbirinden özel eğlenceli aktiviteler ve ikramlar sizleri bekliyor olacak!

Yılbaşı Alışverişleriniz Kazandırıyor!

Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Yeni Yıl Kampanyası ile muhteşem Mercedes-Benz’den, “C 200 4Matic FL AMG ve CLA 200 AMG” model iki adet otomobilden biri sizin olabilir!

Siz de yeni yılda son model bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız 1 Aralık 2019 – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında Capacity AVM mağazalarından tek seferde yapacağınız 100 TL ve katları alışverişleriniz ile çekilişe katılabilir, şanslı talihlilerden biri olabilirsiniz!

Etkinlik ve atölyelerle ilgili detaylı bilgi için www.capacity.com.tr adresini veya Capacity’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL