• Geri dön

  • 139 Görüntülenme

  • 51 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Anadolu Hayat Emeklilik, bu yıl 18’incisini düzenlediği Kadın Gözüyle Hayattan Kareler (KGHK) fotoğraf yarışmasında bugüne kadar birincilik ödülü alan tüm eserlerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergiliyor. Sergide, geçtiğimiz 17 yılın birincisi olan eserler ile birlikte KGHK 15’inci yıl özel ödülünü alan eser de yer alıyor. KGHK Sergisi’nde bulunan 18 fotoğraf, 17 Mart’a kadar fotoğrafseverlerin ziyaretine açık olacak.

Anadolu Hayat Emeklilik, bu sene 18’incisini gerçekleştirdiği Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasının bugüne kadarki tüm birincilik ödülü alan fotoğraflarını Rahmi M. Koç Müzesinde sergiliyor. 17 Mart’a kadar ziyarete açık olan sergide; 2007 yılından bu yana birinciliğe layık görülen 17 fotoğraf ile birlikte KGHK 15’inci yıl özel ödülünü alan eser de yer alıyor.

Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in geçmiş yıllardaki seçkin eserlerini sergilemekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Didem Makaskesen, “Şirketimizin 2007 yılında kurumsal sosyal sorumluluk amacıyla başlattığı Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in bugün ulaştığı seviye, hedeflerimizle birebir örtüşüyor. Kadınların kendilerini rahatça ifade edebildikleri, hayata dair fotoğraflarla becerilerini ortaya koyabildiği bir platform sunuyoruz. Bugüne kadar yarışmamıza dahil olan yaklaşık 27 bin kişi, yarışmamızın etki alanının genişliğini ve yoğun ilgiyi gösteriyor. O yüzden, bu projeyle üstlendiğimiz önemli sorumluluğun farkındayız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak, 15’inci yıl özel ödülü alan eserimiz de dahil olmak üzere toplam 18 ödüllü eserle Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlediğimiz sergimize, tüm fotoğrafseverleri davet ediyoruz” diye konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL