• Geri dön

  • 604 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında, hızla önlemlerini alarak acenteleri için koruyucu tedbir ve destekleri hayata geçirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınını en güvenli şekilde atlatabilmek amacıyla, salgının ortaya çıktığı ilk andan itibaren hızlıca bir dizi tedbir alan Anadolu Hayat Emeklilik, önceliğini çalışanları, iş ortakları ve müşterilerinin sağlığı olarak belirledi. Çalışanları için gerekli olan alt yapı ve erişim imkanlarını tesis ederek derhal evden çalışma düzenine geçti. Salgın ile ilgili yaşanan tüm gelişmeleri acenteleri ile paylaşan Anadolu Hayat Emeklilik, acente eğitiminden performans ödemelerine, online toplantılardan yeni acentelik başvurularına kadar birçok konuda acentelerine destek olmaya devam etti. Şirket ayrıca normalleşme süreci ile birlikte uygulayacağı kampanyalarla acentelerinin yanında olmaya devam edecek.

“Acentelerimizin hizmet seviyesini yükselterek müşteri memnuniyetini artırdık”
Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Murat Atalay: “Koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayata olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla kamu otoritesi tarafından yapılan düzenlemeler ile kamu ve özel sektörün ekonomik istikrara katkı sunacak destekleri hakkında acentelerimizi ivedilikle bilgilendirdik. Uzun süredir Şirket olarak acentelerimize yönelik yaptığımız teknolojik yatırımların bu dönemde çok faydasını gördük. Gerek satış gerekse satış sonrası süreçler için geliştirdiğimiz dijital uygulamalar ve acentelerimizin çalışanlarına sağladığımız tabletler sayesinde hizmet seviyelerini yükselterek müşteri memnuniyetini artırdık” dedi.

Atalay sözlerini şöyle sürdürdü: “Acentelerin çok büyük kısmının evde olmalarının yarattığı imkanlar kapsamında online eğitimlere ağırlık verdik ve acentelerimize teknik ve mesleki bilgilerini artırabilecekleri olanaklar sağladık. Bölgesel toplantıları online olarak hayata geçirdik. Acentelik başvurularını bekletmeden online olarak gerçekleştirdiğimiz mülakatlar ile neticelendirerek acentelik tesis işlemlerine devam ettik.”

“Acentelerimizle birlikte bu zor zamanların üstesinden geleceğiz”
Salgının acentelerimizi ekonomik olarak daha çok etkilediği Nisan ve Mayıs ayı için de özel çözümler ürettiklerini vurgulayan Atalay: “Avans ödemeleri, bir kısım giderleri üstlenme, vb. uygulamalarla acentelerimizin likidite yönetimine destek olduk “Bu dönemde acentelerimizin sorunlarını önemseyen ve çözüm için gereken maddi ve manevi desteği ortaya koymaktan çekinmeyen bir yönetim yaklaşımını ön plana çıkartmaya çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yine acentelerimizin yanında olacak ve birlikte bu zor zamanların üstesinden geleceğiz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL