• Geri dön

  • 105 Görüntülenme

  • 118 Haber

  • 89 İşletme görüntülenme


Duayen sigortacı Servet Gürkan, sigortacılık sektöründe sahip olduğu 44 yıllık bilgi, birikim ve deneyimini Aksigorta’nın katkılarıyla yayımlanan ‘Sigortalayamadıklarımızdan mısınız?’ kitabında anlattı.

70 yıllık ömrünün 44 yılını sigortacılığa adamış olan Servet Gürkan, bu süre zarfında biriktirdiği bilgi ve deneyimini, gelecek kuşaklara vizyon ve yeni ufuklar kazandırması için Aksigorta’nın da desteği ile kaleme aldı. Sigortacılık sektörüne Aksigorta’da teknik müdür olarak adım atan Gürkan, sonrasında Şeker Sigorta, Ankara Sigorta, Aon, Türk Nippon, Marsh gibi sayısız şirkette önemli görevler üstlendi. Ürün çeşitliliği ve ARGE’den iklim sigortacılığına, yapay zekadan evcil hayvan ve sanat eseri sigortacılığına kadar pek çok alanda sektöre yenilikler ve farklı bakış açıları kazandıran Gürkan’ın çalışma hayatına başladığı kurum olan Aksigorta’nın katkılarıyla çıkan kitabın önsözünde ise yazar, ‘Bir kahvenin 40 yıl hatırı var da adanmış 40 yılın bir kahvelik hatırı yok mu?’ diye soruyor.

Kitapta hem meslektaşlarına hem de sigorta sektörüne girmeye hazırlananlara mesajlar veren Servet Gürkan, sigortacıları tehlikeye atabilecek riskleri ve sigortacılığın geleceğine ilişkin öngörülerini bu kitapta okurla buluşturuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL