• Geri dön

  • 968 Görüntülenme

  • 118 Haber

  • 84 İşletme görüntülenme


Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta, pandemi döneminde kurulan Önce Müşterim Ekibi ile Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde En İyi Uzaktan Takım kategorisinde birinci oldu.

Müşteri odaklı yaklaşımlarla, yeni nesil sigortacılık sunan Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, pandemi döneminde hayata geçirdiği ‘Önce Müşterim’ Ekibi ile ödüle layık görüldü. Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü mart ayından itibaren evden çalışma modeline geçiş yapan Aksigorta, dijital ortamda kurulan bu ekiple Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde En İyi Uzaktan Takım kategorisinde birincilik elde etti.

Başarılı dijital altyapı yatırımlarıyla, uzaktan çalışma modelinin sorunsuz işlediğini dile getiren Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel, “Haziran ayında çağrı merkezimizde yeni bir seviye olarak kurduğumuz şikâyet yönetim ve memnuniyet ekibimiz olan ‘Önce Müşterim’ ekibi, başarılı işleri ve yüksek performansı ile IMI Conferences tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde pandemi döneminde kurulan en iyi uzaktan takım olarak seçildi. 60 yıldır olduğu gibi pandemi döneminde de hayata geçirmiş olduğumuz müşteri odaklı yaklaşımlarımızın ödüllendirilmesi bizleri daha büyük hedefler konusunda teşvik ediyor’’ diye konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL