• Geri dön

  • 354 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 1.839 İşletme görüntülenme


Irone Throne’a İttifak Lejyon Savaşı geldi, birlikte oynamanin heyecanı arttı
Dünyada en hızlı büyüyen oyun şirketi Netmarble Corporation, mobil cihazlar için yeni nesil MMO strateji oyunu Iron Throne'a üç yeni kahramanın yanı sıra yepyeni bir oyun modu olan İttifak Lejyon Savaşı'nın oyuna eklendiğini açıkladı.

İttifak Lejyon Savaşı, Iron Throne'un klasik Lejyon Savaşı modunun farklı bir varyasyonudur ve ittifakların diğer ittifaklarla karşılaşmasına izin vererek oyunculara birlikte oynamanın ve işbirliği yapmanın keyfini artırıyor. Takım olarak 20vs20 yapılan ittifak lejyon savaşı, oyuncuların bir araya gelerek rakip ittifakları başarılı bir şekilde yenmek için güçlü işbirliği becerileri ve grup stratejisi kullanmaları gerekiyor.

Al Rashed ve Hortlak karakterleri geldi
Ayrıca, oyunculara savaşlarda öncekinden daha fazla seçenek veren, sadece Ortadoğu bölgesindeki oyuncuların oynaması için yerelleştirilmiş bir karakter olan ve artık tüm oyunculara açık olan pala ustası Shaheen Al Rashed, aslen bir NPC olan ve Kasaba Modu yoluyla alınan Lauren ve herhangi bir Krallıkta Kral olduktan sonra alınabilecek Hortlak karakterleri, Iron Throne'a eklendi.

"Iron Throne, lansmanından bu yana benzersiz oyun sistemi ile kullanıcılarımıza farklı bir oyun deneyimi sunuyor." diyen Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, "Güncellemeye yeni kahramanları ve ittifak özelliğini ekledik ve Iron Throne oyuncularının hazırladığımız içeriğin tadını çıkarmaya devam etmelerini umuyoruz.", diye ekledi.

Iron Throne, Apple App Store ve Google Play aracılığıyla iOS ve Android platformlarında.

Iron Throne hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin: www.playironthrone.com
App Store®: https://itunes.apple.com/app/id1124752613
Google Play™: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.war

Netmarble Corporation Hakkında
Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 4000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution,MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble ‘ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Medya İletişim

Türkiye (İstanbul)

Netmarble Turkey Halkla İlişkiler Ekibi
Önder Kiremitçi
onder@denovepr.com
+90-533-959-73-96

Korea (Seoul)

HQ PR Team
Jinho Lee
jinholee@netmarble.com
82-2-2271-7444

Jennifer Dasom Kim

dasomkim@netmarble.com
82-2-2271-7952

Dae Jun Hyun
daejuny@netmarble.com
82-2-2271-7887

North America
Netmarble US
Chastity Irizarry
chastity.irizarry@netmarble.com
fortyseven communications

Chrissy Kelleher

netmarble@fortyseven.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL