• Geri dön

  • 449 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 1.838 İşletme görüntülenme


Paramanya için en kapsamlı güncelleme geldi

Paramanya’ya ilk yuvarlak harita Uydu Haritası eklendi
Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya’ya ilk defa yuvarlak harita eklendi. Uydu Haritası olarak anılan bu yuvarlak harita dışında oyun, Yusuf ve Hürrem karakterlerinin yeni versiyonlarına da merhaba diyecek. 

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya, bugüne kadar yayınlanmış en iyi ve en kapsamlı güncellemeyle hem içerik hem de oynanış tarzı açısından çok daha eğlenceli hale geliyor.

Paramanya’nın ilk yuvarlak haritası
Oyuncular, ‘Uydu Haritası’ ile ilk kez yuvarlak bir Paramanya haritası üzerinden oynamanın deneyimini bu güncellemeyle yaşayacak.

Elmas Madeni ve yeni para birimi ‘Yıldız Puanı’
Oyun içerisinde daha kolay elmas kazanılmasını sağlayacak ‘Elmas Madeni’ ve yeni oyun içi para birimi ‘Yıldız Puanı’ da bu kapsamlı güncellemeyle oyuna dahil olacak.

Yusuf ve Hürrem karakterleri yenilendi
Yeni güncellemenin sürprizleri bitmiyor. Paramanya’nın en sevilen karakterlerinden Yusuf ve Hürrem yeni görüntüleriyle oyuncuların karşısına çıkacak.
V Ayrıca Paramanya, bu güncellemeyle yeni bir arayüze, dolayısıyla yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Yeni arayüz çok daha kullanıcı dostu ve oyun keyfini daha üst seviyelere taşıyacak.

Türkiye’nin 1 numaralı mobil oyunu

Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları, aksesuarlar ve zar tiplerinin kombinasyonuyla mobil masa oyunlarına strateji faktörünü de katıyor.

Her hafta yapılan farklı etkinlikler ve birçok yeni özellikle Paramanya’da eğlencenin sınırı yok. Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4d8a
Google Play: http://buff.ac/4d8a
Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL