• Geri dön

  • 399 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 1.195 İşletme görüntülenme


Her Zaman, En İyisi, En Uygun Fiyata’ Yeni Yılda da Emsan’da!

Kadının mutfaktaki 'yol arkadaşı' EMSAN, geleneksel emaye ürünleri modern dokunuşlarla harmanlayarak hazırladığı koleksiyonlarla, kalite ve zarafeti bir arada sunmaya devam ediyor. EMSAN’ın Pera Yemek Takımı ve Beste Kahvaltı Takımı’nın birbirinden şık parçalarıyla yılbaşı sofralarınızdaha da güzelleşecek! Unutmayın, yeni yılda hediyenin de ‘En İyisi, En Uygun Fiyata’ EMSAN’da!

EMSAN, yıllardır yaptığı gibi bu yılbaşında da sofraları güzelleştirmeye devam ediyor. Kalite ve zerafeti bir araya getiren koleksiyonlarını ‘her zaman, en iyisi en uygun fiyata Emsan’da’ sloganıyla tüm evlere ulaştırmayı amaç edinen EMSAN, yeni yılda da birbirinden renkli ve güzel ürünlerini, uygun fiyatlarla sunuyor.

Yılbaşı İçin Mükemmel Hediye
Yılbaşına özel fiyatlarla web sitesi ve mağazalarda satışa sunulan Pera Koleksiyonu, nar çiçeği ve krem rengi seçenekleriyle sofralarını renklendirmek isteyenlerin vazgeçilmezlerinden olmayı sürdürüyor. Yüzde 100 el yapımı olan, mikrodalga fırında ve bulaşık makinasında kullanabilen Pera koleksiyonunda, 6 adet Çorba Kasesi, 6 adet Yemek Tabağı, 6 adet Servis Tabağı ve 6 adet Pasta Tabağı yer alıyor. Yılbaşı kahvaltı sofralarınızı süsleyecek Beste Kahvaltı takımı ise cıvıl cıvıl nar çiçeği rengiyle size sıcacık bir yeni yıl sabahı vadediyor. Yüzde 100 el yapımı olan, mikrodalga fırında ve bulaşık makinasında kullanabilen Beste Kahvaltı Takımı’nda 6 servis tabağı, 6 çay bardağı, 6 çay kaşığı ve tabağı, 2 joker kase, 2dik kayık, 2 oval, 2 oval kayık tabak yer alıyor.
Şık tasarımlarıyla yılbaşı için mükemmel hediye seçeneği de olan Pera ve Beste Koleksiyonu, emsan.com.tr ve EMSAN mağazalarında!

*Beste 32 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı Nar Çiçeği 349.99 TL
*Emsan Pera 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Krem/Nar Çiçeği 299.99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL