• Geri dön

  • 378 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 2.261 İşletme görüntülenme


British American Tobacco, Kuzey Afrika Bölgesi’nin ardından Kafkasları da Türkiye’ye bağladı

British American Tobacco (BAT), globalde gerçekleştirdiği yeni yapılanması doğrultusunda Türkiye & Kuzey Afrika Bölgesi’ne Kafkasları da ekleyerek BAT Türkiye’nin sorumluluk alanını genişletme kararı aldı. BAT Türkiye, yeni bölge yapılanması doğrultusunda Ocak 2020 itibarıyla Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan’a da liderlik ederek toplam 11 pazardan sorumlu olacak.

Dünyanın önde gelen tütün şirketlerinden British American Tobacco (BAT), gelecekteki stratejilerini daha verimli uygulamak, sürdürülebilir bir başarıya ulaşmak ve BAT’nin daha güçlü, daha yalın ve daha hızlı bir organizasyon haline gelmesini sağlamak amacıyla tüm dünya genelinde faaliyet gösterdiği ülkelerde birçok değişiklik gerçekleştirme kararı aldı. Bu değişiklikler, globaldeki bölge yapılarının optimize ederek, yeni bir organizasyon yapısının oluşturulmasını kapsıyor.

Kuzey Afrika’nın ardından Kafkaslar da BAT Türkiye’ye emanet
Türkiye ekibinin görev alanının genişlemeye devam etme kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirten BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Gökhan Bilgiç, “Türkiye’nin insan kaynağına ve operasyonlarına duyulan güvenin bir göstergesi olarak Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan pazarları 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren BAT Türkiye sorumluluğunda. BAT Türkiye olarak, Nisan 2017’de alınan genişleme kararı ile Kuzey Afrika Bölgesi’ne liderlik etmeye başlamıştık. Bu kapsamda Mısır, Fas, Cezayir, Tunus, Libya ve Sudan’dan oluşan toplam 8 pazara 2 yılı aşkın süredir liderlik ediyoruz. Bu ülkelerde gösterdiğimiz başarının bir sonucu olarak yeni yapılanma kararı kapsamında, Kafkas pazarlarına da liderlik edeceğiz. Hedefimiz BAT olarak son yıllarda elde ettiğimiz başarıları önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir kılmak. Bu doğrultuda Türkiye ekonomisine değer yaratmaya da devam edeceğiz.” dedi.

BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Gökhan Bilgiç, Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölgesi çatısı altında toplam 4.500’e yakın çalışan ile Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Mısır, Fas, Cezayir, Tunus, Libya, Sudan, Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan’dan oluşan 317 milyonluk nüfusa sahip, 11 pazar ve 4 fabrikadan sorumlu hale geleceklerini belirtti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL