• Geri dön

  • 362 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 2.262 İşletme görüntülenme


British American Tobacco Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika (TCNA) Bölgesi Operasyonlar Direktörlüğü görevine Osman Gergöz getirildi.

Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımcıları arasında yer alan British American Tobacco Türkiye’nin Operasyon Direktörlüğü rolüne Osman Gergöz atandı. Dünyada 180’i aşkın ülkede faaliyet gösteren, 147 milletten 53 binden fazla çalışanı olan British American Tobacco Türkiye’nin ilk Türk Operasyon Direktörü olan Gergöz, Haziran itibariyle yeni görevine başladı.

British American Tobacco’da (BAT) 17 yıldır tedarik zinciri ve üretim departmanlarında çeşitli görevleri başarıyla sürdüren Osman Gergöz, BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölgesi Operasyonlar Direktörlüğü görevine getirildi. Gergöz, yeni görevinde BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölgesi’ndeki 11 ülkenin tedarik zinciri süreçlerinden ve 5 fabrikanın üretiminden sorumlu olacak.

1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Osman Gergöz 2003 yılında BAT Türkiye’deki kariyerine adım attı. 2003-2006 yılları arasında BAT Türkiye’de İkincil ve Birincil Üretim Departmanlarında yöneticilik, koordinatörlük ve departman müdürlüğü gibi görevler üstlenen Gergöz, 2009 yılında Tedarik Zinciri Gelişim Müdürü görevine getirildi. Bir yıl sonra proje müdürlüğü görevini üstlenen Gergöz, aynı yıl BAT’nin İngiltere’deki genel merkez ofisi Southampton’da Üretim Geliştirme Müdürü rolüne atanarak kariyerini BAT globalde sürdürdü.

2010-2015 yılları arasında Southampton’da EEMEA Bölge Operasyonlar Proje Müdürü olarak görev alan Gergöz, 2015 yılında BAT Iran’a Operasyon Direktörü olarak atandı. 2016 - 2020 yıllarında Dubai merkezli BAT Ortadoğu Bölgesi Operasyonlar Direktörü görevini üstlendi. Gergöz uzun yıllar şirketin farklı bölge ve ülkelerinde kazandığı deneyimin ardından BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölgesi’nde Operasyonlar Direktörü olarak bölge ülkelerine katkı sağlayacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL