• Geri dön

  • 1.092 Görüntülenme

  • 84 Haber

  • 623 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en köklü enerji grubu Kazancı Holding çatısı altında yer alan Aksa grup şirketlerinin 2019 yılı mart ayında başlattığı “ENERJİMİZ YARINLARA” sosyal sorumluluk projesi 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. Yeni yılın ilk enerji eğitimleri Adana ve Mersin’de 200’e yakın öğrenciyle başladı.

2019 yılında toplamda 6.500 km’den fazla yol kat ederek 22 ilde 2.000’den fazla öğrenciye ulaşan Aksa “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi, 2020 yılında da Türkiye’deki 17 ili köy köy dolaşarak ve Kıbrıs’ı ziyaret ederek 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine enerji eğitimi verecek. Yeni yılda 2.000 öğrenciye daha enerji eğitim vermeyi hedefleyen Aksa grup şirketleri proje kapsamında 4.000’den fazla öğrenciye ulaşmayı planlıyor.

Türkiye’nin en köklü enerji grubu şirketlerinden Kazancı Holding çatısı altında yer alan Aksa grup şirketleri, Türkiye’yi köy köy gezerek çocuklara enerjiyi anlatmaya devam ediyor. “ENERJİMİZ YARINLARA” projesi kapsamında Ağrı’dan Çanakkale’ye kadar Türkiye’nin çeşitli illerindeki köy okullarında 2.000’den fazla öğrenciyi ziyaret eden Aksa ENERJİMİZ YARINLARA ekibi, 2020 yılında da 17 ilde ve Kıbrıs’ta gerçekleşecek eğitimlerle yaklaşık 2.000 öğrenciye daha ulaşmayı hedefliyor. Yıl sonunda, proje kapsamında, Aksa grup şirketleri, toplamda 4.000 civarında öğrenciyi enerjiyle tanıştırmış olacak.

2020’nin ilk eğitimleri Adana ve Mersin’de gerçekleşti.
Kazancı Holding bünyesindeki Aksa Enerji, Aksa Doğalgaz, Aksa Elektrik ve Aksa Jeneratör şirketlerinin Kurumsal İletişim ekipleri 2020 yılında ilk olarak 9 ve 10 Ocak tarihlerinde Mersin ve Adana’daki iki okulda 5, 6, 7 ve 8. sınıftaki 200’e yakın öğrenciyle buluştu. Ekip hem eğlenceli hem öğretici aktivitelerle interaktif enerji eğitimleri verdi.

Aksa “ENERJİMİZ YARINLARA” projesiyle, yıl sonuna kadar Türkiye’nin 17 ilindeki köy okullarında ve Kıbrıs’ta enerji eğitimleri verilecek. “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi, şimdiye kadar Van, Ağrı, Elazığ, Malatya, Balıkesir, Çanakkale, Trabzon, Rize, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Zonguldak, Düzce, Bolu, İzmir, Manisa, Bursa, Bilecik, Mersin ve Adana’da eğitimler gerçekleştirdi.

Öğrenciler eğlenerek enerjiyi öğreniyor
“ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi, kendi faaliyet alanlarının yanı sıra enerji kaynakları, enerji üretimi, enerji verimliliği, tasarruflu enerji kullanımı ve temiz enerji kavramı gibi konu başlıklarıyla, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine A’dan Z’ye enerji eğitimi veriyor. Eğitimde işlenen konuları eğlenceli oyunlar ve uygulamalarla pekiştirmek amacıyla, proje için özel olarak geliştirilen enerji temalı bir matematik oyunu ve çeşitli deneylerden oluşan eğitici etkinlikler gerçekleştiriliyor. Etkinlik sonunda öğrencilere proje için özel olarak hazırlatılan Enerji Ansiklopedisi ile çeşitli kırtasiye malzemeleri armağan edilerek çocukların eğitim ihtiyaçlarına da katkıda bulunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL