• Geri dön

  • 1.007 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 73 İşletme görüntülenme


Çocuk Kategorisi Lideri DİMES ÇOCUK SANAT FESTİVALİNİN ENERJİSİNİ YÜKSELTTİ

Lider içecek markası DİMES, çocuk tüketicilerinin hayatına eşlik etmeye devam ediyor. Çocuk Sanat Festivali’ne katılan DİMES, düzenlediği “Yüksek Enerji Topluluğu” etkinlikleriyle katılımcılar için enerji ve ilham kaynağı oldu.

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, farklı zevklere hitap eden eğlenceli ve besleyici lezzetlerinin yanı sıra, çocukların renkli dünyasına dokunan etkinlikleriyle ülkemizde çocuk kategorisine liderlik ediyor. DİMES aynı zamanda, tüm içecekler arasında annelerin en güvendiği marka olma özelliği taşıyor.

30 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM’de düzenlenen Çocuk Sanat Festivali’ne, “Yüksek Enerji Topluluğu” konsepti ile katılan DİMES, düzenlediği eğlenceli etkinliklerin yanı sıra, 2020 yılında tüketicilere sunduğu yeni lezzet DİMES Milkshake ve diğer yeni ürünlerinin ilk tadımlarını da gerçekleştirdi. DİMES’in Çocuk Sanat Festivali etkinlikleri, markanın YouTube kanalı DİMES Club şemsiyesi altında düzenlendi.

Bir yandan kategorisinde lider olarak yeni ürünlerle pazarı büyütürken, bir yandan da çocuk tüketicilerin dünyasına eşlik ettiklerini söyleyen DİMES Aile ve Çocuk Kategorileri Marka Müdürü Merve Keten, “Çocuklara yönelik festival ve etkinliklerde, her fırsatta çocuklarla bir araya gelip onların hayatlarının içinde yer almayı, onların hayata bakışından ilham almayı ve birlikte hayata başka bakmayı seviyoruz” dedi.

DİMES’in çocuk kategorisine yönelik yeni ürünlerinin ilk tadımını da Çocuk Sanat Festivali’nde gerçekleştirdiğini vurgulayan Merve Keten, “Ürünlerimizin enerjisini etkinliklere de yansıttık. Tan Sağtürk Dans Akademisi iş birliğinde, ana sahnede Ortalığı Sallayan DİMES Milkshake dans gösterisi gerçekleştirdik. Lezzeti ve yoğun kıvamıyla anın enerjisini yükselten yeni ürünümüz DİMES Milkshake’in bir diğer özelliği de lezzet alternatiflerinde son kararı, tüketicilerimizle birlikte vermiş olmamız. Çilekli Beyaz Çikolatalı ve Muzlu Kurabiyeli seçenekleri ile DİMES Milkshake, tüketicilerimiz nerede isterse orada onların o anına, eğlencesine eşlik edecek” dedi.

DİMES Çocuk Yaratıcılığını Destekliyor
DİMES, çocuk kategorisine liderlik eden ürünlerinin yanı sıra, çocukların yaratıcılığını ve gelişimini destekleyen eğlenceli etkinliklere de öncelik veriyor. Yaklaşık 52 bin abonesi bulunan DİMES Club ‘Yüksek Enerji Topluluğu’ YouTube kanalında, çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici içerikler yer alıyor; çocuklara yönelik yarışmalar düzenleniyor. Çocukların dijital bir çağda doğmuş olduklarını belirten Merve Keten, “Video içerikler, çocukların hayatında önemli bir yer tutuyor. Çocuklar video içerikleri izlemek kadar kendi videolarını üretmeye de önem veriyorlar ve bu, onların yaratıcılığını destekliyor. Çocuk Sanat Festivali’nde, çocukların video yaratıcılığını destekleyecek etkinler de düzenledik. Çocuklar ‘Green Box tekniği ile çeşitli fotoğraflar çektiler, ‘Stop Motion’ tekniği ile kendi videolarını oluşturdular. DİMES Club YouTube kanalımızda yeni içeriklerimizle, çocuk tüketicilerimizle birlikte hayata başka bakmaya, 2020 yılında da devam edeceğiz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL