• Geri dön

  • 215 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 328 İşletme görüntülenme


Gıdanın dünyasını CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde, 25 Kasım'da buluşturacak olan CNR Food İstanbul, Türk gıda sanayinin en büyük organizasyonu olarak düzenlenecek. Sektörün global ticaretinin gelişmesine büyük katkılar sağlayacak olan fuar, aralarında dünyaca ünlü Şef Sidar Burak'ın da olduğu birbirinden renkli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Karslı bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelen ve et üzerine yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettiren ve yeme içme sektörüne adını Et Profesörü olarak yazdıran Şef Sidar Budak, 27 Kasım Cuma günü saat 13.00'de Hall 8 etkinlik alanında CNR Food misafirleri ile buluşacak. Çocuk yaştan itibaren baba mesleği olan hayvancılığa ilgi duyan, 17 yaşında babasının büyükbaş besi çiftliğinin yöneticiliğinin yöneticiliğini üstlenen Şef Sidar Budak, uzun yıllar çeşitli ülkelerde çalışmalar yapmış ve eğitimler almıştır.

Şu sıralar dünyanın en önemli şeflerinden biri olarak gösterilen Sidar Budak, uzun yıllar Arjantin ve Maimi' de bulunmuş ve Dünya'nın en iyi enstitülerinde aldığı eğitimlerin ardından ABD'nin en ünlü et restoranlarında pişirme teknikleri üzerine çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Hayvancılık ve tarım üzerine edindiği tecrübesini ileri seviye mutfak eğitimleri ile harmanlayan Şef Sidar Budak, Türkiye'deki ilk restoranını 2010 yılında Suadiye'de açmıştır. Bugün, çok sayıda ülkede restoranları olan ve tüm hayvanlarını kendi üreten Et Profesörü birçok ünlü restoran ve oteller zincirlerinin de et tedarikçiliği ve danışmanlığını yapmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL