DYSON TURKEY ELEKTRİKLİ ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İÇERENKÖY MAH. UMUT SOK. QUICK TOWER SİTESİ NO:10-12/42 PK:34752 ATAŞEHİR - ATAŞEHİR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 8.03.2024 05:33:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : DYSON TURKEY ELEKTRİKLİ ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : DYSON TÜRKİYE
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 4 Temmuz 2018 Çarşamba
  • Sermaye : 68.340.250,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - MASLAK VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3230874115
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 146206-5
  • Oda Sicil Numarası : 1136048
  • NACE Kodu : 475401
  • Faaliyet Alanları : Elektrikli Araç Gereç ve Ev Aletleri İmal, Satış ve Tamirciliği
  • Mersis No : 0323087411500001
  • E-Tebligat Adresi : 25919-67648-85211
  • Çalışan Sayısı : 1001-5000
Dyson Türkiye
Dyson Kablosuz Elektrikli Süpürgeleri, Hava Temizleme Cihazlarını, Saç Kurutma Makineleri & Saç Şekillendiricileri ve El kurutucuları keşfedin ve satın alın.
Kablosuz Elektrikli Süpürgeleri, Hava Temizleme Cihazlarını, Saç Kurutma Makineleri, El kurutucuları.

Ürünler
Süpürge
Saç Bakımı
Hava Temizleyici
Kulaklık
Aydınlatma

Dyson Hakkında
İngiltere, Bath yakınlarındaki bir garajda hayata geçen Dyson, kurulduğu 1993 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. İlk torbasız elektrikli süpürge olan DC01'in 1993 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana Dyson, saç bakımı, hava temizleme, robotik, aydınlatma ve el kurutma alanlarında problem çözücü teknolojiler tasarlıyor. Birleşik Krallık'ta Malmesbury ve Hullavington'da 800 dönümlük bir alana yayılan iki teknoloji kampüsü ve Singapur'da küresel bir genel merkezi bulunan Dyson, 6.000 mühendis ve bilim insanı da dahil olmak üzere, küresel olarak doğrudan 14.000'den fazla kişiyi istihdam ediyor. Uluslararası alanda 83 pazarda ürünlerini teknoloji severler ile buluşturuyor.

Dyson, katı hal pil hücreleri, yüksek hızlı elektrik motorları, görüntü sistemleri, makine öğrenimi teknolojileri ve yapay zekaya odaklanan küresel ekiplerle yeni teknolojiler geliştirmek için iddialı planlar gerçekleştiriyor. Dyson'ın şirket içi robotik ekibi, Birleşik Krallık'taki en büyük ekiplerden biridir. Büyüyen kurum içi faaliyetin yanı sıra, Imperial College London'daki Dyson Robotics Laboratuvar, uzun vadeli araştırma programını sürdürüyor.

Dyson Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü, geleneksel bir üniversitenin akademik titizliğini küresel bir teknoloji şirketinde uygulamalı ve gerçek dünya deneyimiyle birleştiren yeni bir eğitim modeli sunuyor. 2002 yılında kurulan James Dyson Vakfı ise, bir hayır kurumu olarak aday mühendisleri güçlendirmek, eğitimde mühendisliği desteklemek ve tıbbi araştırmalara yatırım yapmak için uluslararası olarak çalışıyor. Vakfın, tasarım ve mühendislik öğrencileri için her yıl düzenlediği uluslararası tasarım yarışması James Dyson Ödülleri ise 2005'ten bu yana, mali olarak yaklaşık 250 icadı destekledi.

RESMİ FAALİYET KONUSU
ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ - Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda beyaz eşya ve elektrikli küçük ev aleti perakende ticareti (buzdolabı, çamaşır makinesi, su ısıtıcı, vantilatör, davlumbaz, tost makinesi, mutfak robotu, vb.) (radyo, televizyon ve fotoğrafçılık ürünleri hariç)
Firmanın iş Konusu
Şirketin başlıca amaç ve konusu başlıca şunlardır: Elektrikli süpürge, saç ve el kurutma makineleri ile vantilatör de dahil ve bunlarla sınırlı olmamak üzere sanayi ve ev tipi her türlü temizlik ekipmanlarının alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak.
Her türlü parfümeri, ıtriyat, vücut, saç ve cilt bakım ürünleri, kişisel bakım ve sağlık ürünleri de dahil ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kozmetik ürünün yürürlükteki mevzuata uygun olarak alım, satım, ithalat ve ihracatını, dağıtımını, pazarlanmasını ve her türlü ticaretini yapmak.
Şirket, yukarıda belirtilen amaç ve konuyu gerçekleştirmek için aşağıdakileri de yapabilecektir:
1. Şirket, doğrudan satış veya internet üzerinden satış dahil her çeşit vasıtayla perakende ve toptan ticaretini yapabilir ve genel tedarikini sağlayabilir.
2. Şirket, kurum ve kuruluşlarla yurtiçinde ve yurtdışında ortaklıklar kurabilir,
3. Şirket, her türlü menkul ve gayrimenkul satın alabilir, kiraya verebilir.
Bunlar üzerinde sair başkaca ayni ya da şahsi her türlü hak iktisap edebilir.
Üçüncü şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde kendi lehine ipotek tesis edebilir, tesis edilmiş ipotekleri fek edebilir.
4. Şirket, gerekli onayları almak kaydıyla Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde şube, irtibat bürosu, acente, distribütörlükler kurabilir veya edinebilir.
5. Şirket, gerekli onayları almak kaydıyla serbest bölgelerdeki ofisleri, özel depoları ve antrepoları kiralayabilir, kurabilir, satın alabilir, satabilir, transfer edebilir, işletebilir ve devralabilir.
6. Şirket, her türlü sınai hak iktisabı yapabilir ve bunlara ilişkin olarak lisans edinme, teknik destek ve know-how anlaşmaları da dahil ancak sınırlı olmamak kaydıyla sınai haklara ilişkin her türlü İşlemi yapabilir.
7. Şirket, tahsilat yapmak, talepleri almak, borç ve diğer ilgili tüm işlemleri gerçekleştirmek için her türlü işlemi yapabilir ve imzalayabilir.
8. Şirket, her türlü idari, hukuki, ticari ve sınai süreçleri yerine getirebilir.
Bu bağlamda Şirket, ithal mallar için her türlü gümrükleme, nakliye ve depolama işlemlerini yapabilir veya bu işlemlerin gerçekleştirilmesi için üçüncü taraflarla sözleşmeler yapabilir.
9. Şirket, her türlü araştırma ve geliştirme işlemlerini yerine getirebilir ve faaliyet konusu ile ilgili konularda danışmanlık hizmeti verebilir.
10. Şirket, reklam ajansları, kurumlar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar ile reklam, sunum, promosyon, halkla ilişkiler ve kurumsal organizasyonlar düzenleyebilir ve işin niteliği ile ilgili tüm eylemlere katılabilir.
11. Şirket, satın alma, satma, kiralama ve finansal kiralama, hizmet ve lisans sözleşmeleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü sözleşmeyi yapabilir.
12. Şirket, iç veya dış mali kuruluşlardan, yerli ve yabancı şirketlerden kısa vadeli, orta vadeli, uzun vadeli ve teşvik kredisi alabilir ve bu bağlamda krediler için gerekli onayları alabilmek adına başvuruda bulunabilir ve her türlü hukuki işlem yapabilir.
13. Şirket, ilgili kurumlardan gerekli teknik eğitimi alabilir veya şirketin faaliyet konusunu gerçekleştirecek pazarlama, satış, bakım ve onarım için gerekli yetkili ve/veya teknik servis ağı kurmak için pazarlama veya teknik personel yetiştirebilir.
Şirket, ilgili kanunlarda sayılan istisnalar saklı kalmak kaydıyla, faaliyet amacına ulaşmak için yukarıda belirtilenler ile sınırlanmayan her türlü iş ve işlemleri yapabilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
DYSON TURKEY ELEKTRİKLİ ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL