• Geri dön

  • 393 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 2.993 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin hizmet alanında en büyük online platformu Armut, hava sıcaklarının yükselmesiyle birlikte artan klima bakım taleplerini inceledi. Bu yıl klima montaj ve bakım taleplerinde büyük artış yaşanırken, benzer yoğunluğun Romanya’da da gerçekleştiğini gözlemlendi.

Türkiye’nin en büyük online hizmet platformu Armut.com, yazın ilk döneminde yükselişe geçen talepleri inceledi. Her sene olduğu gibi bu yaz da klima servislerinde yükselişler yaşandı. 2019 ve 2020 yıllarının mayıs ayında klima bakım ve montaj hizmetlerinde talepler artış gösterirken, bu sene ise aynı talepler, havaların haziran ayında ısınmasıyla yükselişe geçti. 2021 yılı haziran ayı verileri incelendiğinde klima bakım hizmetinde %154, klima montaj hizmetinde %116, klima servisi hizmetinde %289 ve klima tamiri hizmetinde ise %257 artış görüldü.

HomeRun ile yurt dışı mercek altında

Polonya, Çekya, Macaristan, Romanya, Mısır, Suudi Arabistan ve İngiltere’de global markası HomeRun ile hizmet veren Armut.com, sıcaklıkların Balkan ülkelerinde de Türkiye’yle eş zamanlı olarak yükselmesiyle birlikte talep artışı yaşayan hizmetleri inceledi. Homerun.ro verilerine göre, Romanya'da önceki yıllarda klima hizmetleri taleplerinde temmuz ayında yoğunluk yaşanırken bu sene ise haziran ayında yükseliş gösterdi. Klima montajı taleplerinin %480, klima tamiri taleplerinin ise %454 artması dikkat çekti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL