• Geri dön

  • 332 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 4.982 İşletme görüntülenme


Damaklarda iz bırakan lezzetleri ile vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen BigChefs, yeni ürünü BigBox ile artık BigChefs lezzetini her yere taşıyor. Evde, piknikte, sahilde tüm dost buluşmalarının aranan tadı olmaya aday, paylaşmaya ve lezzetine doyulmayacak BigBox Joy ve BigBox Fun kutuları, zengin ve lezzetli içerikleri ile keyifli anlara eşlik edecek.

Türk mutfağının köklü mirasını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayan BigChefs, değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yeni menüler ve yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. BigBox Joy ve BigBox Fun adı ile iki yeni kutu menü hazırlayan BigChefs, evde ve dışarda yapılan tüm etkinliklerde eğlenceyi lezzetle buluşturuyor.

Hem doyurucu hem leziz

BigChefs’in sevdiklerimizle geçireceğimiz keyifli anlara eşlik etmek üzere hazırladığı BigBox Joy ve BigBox Fun menüleri zengin içerikleri ile hem doyurucu hem de leziz. İçerisinde 2 adet Mini Hamburger, 8 adet Yufkalı Sosis Şiş, 8 adet Cornflakes ve Tarhana Kaplı Mozzarella Peyniri, 8 adet Kızarmış Piliç Parçaları, 4 adet Şişte BBQ Soslu Mini Köfteler, Baharatlı Patates Tava, Mısırlı Tortilla Cips, Tavuklu Quesadilla, BBQ Sos, Cheddar Peyniri Sos, Avokado Sos ve Ekşi Krema bulunan BigBox Joy birbirinden leziz çeşidiyle olduğu kadar görüntüsüyle de cezbediyor. Bigbox Fun lezzet kutusu ise içerisinde bulunan, 8 adet Cornflakes ve Tarhana Kaplı Mozzarella Peyniri, 7 Adet Kızarmış Piliç Parçaları, 2 adet Kumru Bun, 1 adet BBQ &Cheddar Burger, 2 adet Tavuklu Quesadilla, Baharatlı Patates Tava, Tatlı Biber Turşusu, Acur Turşusu, Salsa Sos, Cheddar Peyniri Sos, Avokado Sos ve Ekşi Krema ile tüm etkinliklerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Sofralarında her an her yerde leziz anlar yaşamak isteyenlerin tercihi olacak BigBox menüleri, Gel – Al ve Yemek Sepeti şubeleri üzerinden satın alınabiliyor. BigBox’ların alınabileceği Gel – Al ve Yemek Sepeti şubeleri listesi ise şöyle; Ataşehir Metropol AVM, Büyükçekmece Mimaroba, Fenerbahçe, Göktürk Arcadium Life, Kurtköy Lens İstanbul AVM, Maltepe Hilltown AVM, Maltepe Piazza AVM, Moda, Nişantaşı City’s AVM, Şişli Astoria AVM, Üsküdar Emaar Square MALL, Çayyolu, Çukurambar Next Level AVM, Alsancak, Karşıyaka Mavibahçe AVM, Urla Bamboo AVM, Afyon, Park Forbes AVM, Bahçeşehir Gölet, Bilkent Center AVM, İncek Bulvar Loft, Söğütözü Via Flat ve Kartal İST Marina AVM.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL