• Geri dön

  • 116 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 4.982 İşletme görüntülenme


Sıcak atmosferi, misafirlerini evinde hissettiren servis anlayışı ve damaklarda iz bırakan lezzetleriyle kısa sürede Türkiye’nin önde gelen restoran zinciri markası haline gelen BigChefs, sosyal duyarlılığı olan projelerine bir yenisi daha ekledi. Abm Yayınları iş birliğiyle minik misafirlerine özel bir rehber kitapçık tasarlayan BigChefs, çocuklara geri dönüşümün ve sıfır atıkla yaşamın önemini eğlenceli oyunlarla anlatarak, gelecek nesillerin farkındalığına katkı sağlıyor. ‘Dünya’nın Bana İhtiyacı Var’ adı ile tüm BigChefs’lerde ücretsiz olarak yer alacak kitapçığı çocuklarınızla beraber okumayı ve içindeki eğlenceli, düşündürücü oyunlara ortak olmayı unutmayın. Çünkü dünyanın size de ihtiyacı var!

Türkiye’nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası BigChefs, iklim krizine dikkat çekmek, dünyamızı iyileştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanır bir gezegen bırakmak için bugünün çocuklarında farkındalık yaratacak bir projeyi hayata geçirdi. Amb yayınları iş birliğiyle minik misafirlere özel hazırlanan aktivite kitapçığı ‘Dünya’nın Bana İhtiyacı Var’, biyoçeşitliliğin, geri dönüşümün ve sıfır atıkla yaşamın önemini eğlenceli, düşündürücü oyunlarla anlatıyor.

Farkında çocuk farkında nesil

Farkında çocuk farkında nesil anlayışıyla hayata geçen ve içerisinde 16 ayrı etkinlik yer alan aktivite kitapçığı ile BigChefs’in minik misafirleri, dünyamız ve mavi gezen, geri dönüşüm, ileri dönüşüm, doğaya ve dünyaya saygı, sıfır atık ile yaşam konularında faydalı ve eğlenceli bir yolculuğa çıkacak. 4-7 yaş arasında çocukların doğaya ve çevreye saygı ile ilgili farkındalık düzeylerini artırmayı hedefleyen kitapçık, aileler ile birlikte yapılacak birbirinden güzel aktiviteler barındırıyor. Çocukların anlayacağı bir dilde, bir ağacın nasıl yetiştiği, kompostun ne olduğu gibi konuları işleyen ‘Dünya’nın Bana İhtiyacı Var’, tüm BigChef’lerde ücretsiz olarak yer alacak. Dileyen misafirlerin evlerine de götürebileceği bu rehber kitapçığı BigChefs ziyaretlerinizde istemeyi unutmayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL