• Geri dön

  • 251 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 4.982 İşletme görüntülenme


Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan BigChefs, mevsimin en taze ürünleriyle hazırladığı kış menüsünde yeni ve özgün lezzetlerle misafirlerini ağırlıyor. Her mevsim olduğu gibi bu kez de unutulmakta olan lezzetlerin peşine düşen ve Anadolu’nun leziz hazinelerini gün ışığına çıkararak kendine has yorumunu katan BigChefs, listesine ilk kez eklediği yöresel mantı çeşitleriyle, hem farklı bir lezzet deneyimi sunuyor hem de gastronomik mirasımıza katkıda bulunuyor. BigChefs kış menüsü yepyeni profiterol çeşitleri ve vegan seçenekleriyle de dikkat çekiyor.

Gururla Bizden Sonbahar-Kış menüsü için özel olarak hazırlanan yepyeni lezzetler, BigChefs misafirlerini sürpriz tatlarla buluşturuyor. Toprağın Kadınlarından Sofralara projesi kapsamında, yerel kadın üreticilerden temin edilen mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan yemekleri misafirlere sunabilmek için menüsünü yılda iki kere güncelleyen BigChefs’in yeni menüsüne, bu kış müdavimi olacağınız yepyeni lezzetler eklendi. Her yeni menüde Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerini sunmak üzere titiz bir çalışma yapan BigChefs, bu kez de Anadolu’nun gizli kalmış lezzetlerini gün ışığına çıkararak kış aylarına merhaba diyor.

Yöresel mantıların envai çeşidi…
Kültürel mirasımızın önemli değerlerinden olan geleneksel lezzetleri kendine has yorumuyla modern gastronomiye kazandıran BigChefs, bu mevsim menüsüne ilk kez kattığı farklı mantı çeşitleriyle müdavimlerini, yeni lezzet duraklarında heyecan dolu bir keşfe çıkarıyor.
Damaklarda bıraktığı unutulmaz lezzetlerle buluşmaların vazgeçilmez noktası olan BigChefs, farklı kültür ve yörelerin mantı geleneğini takip ederek hazırladığı Kafkas Mantısı, Hingel Mantı, Güveçte Yaprak Mantı, Özbek Mantısı, Sinop Mantısı, Tepsi Mantısı ve Fırında Kafkas Mantı ile misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Lezzet dolu alternatiflere yenileri eklendi
BigChefs’in kış menüsüne dahil ettiği yeni lezzetler bunlarla da bitmiyor. Misafirler bu mevsim, mezelerden atıştırmalıklara, vegan seçeneklere kadar birçok seçenekte yepyeni lezzet yolculuklarına çıkıyor. Toprak kokulu ellerin emeğiyle üretilen, yerel ve doğal ürünlerle hazırlanan yepyeni “Zeytinyağlı Kuru Erikli Kereviz” ve “Tahıllı Piyaz” enfes baharatlar ve aromalarla taçlanıyor.

BigChefs’in yüzde 100 bitkisel ürünlerden oluşan vegan menüsündeki seçeneklere eklenen ve Latin Amerika mutfağının enfes tadı guacamole ile zenginleşen yeni “Zahterli Falafel”ine ise maydanoz ve zeytinli domates sos eşlik ediyor.

En tatlı sürpriz profiterol!
BigChefs’in kış menüsündeki en tatlı sürprizlerinden biri ise tatlı seçeneklerine eklediği profiterolü… Klasik profiterolün yanı sıra kestaneli, nutellalı, balkabaklı, satsumalı, dondurmalı profiterolleriyle lezzet tutkunlarının başını döndüren BigChefs, bu leziz seçeneklerle de yetinmeyip profiterollere özel, damak tadını katlayacak soslar sunuyor. Misafirler diledikleri profiterole eşlik eden çikolata, beyaz çikolata, karamel ve frambuaz soslar ile benzersiz bir tatlı ziyafeti çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL